DARKO PRIBEG Izlaz iz labirinta depresije i anksioznosti

Anksioznost i depresija su stanja koja obilježavaju moderno doba i svakim danom su sve raširenija. U suštini, ona su posljedica intenzivnog vjerovanja vlastitim mislima, davanja cjelokupne pažnje pričama koje stvara naš vlastiti um - kaže Pribeg

 

Darko Pribeg organizira transformativni vikend seminar 'Izlaz iz labirinta depresije i anksioznosti' koji će se održati 17. i 18. listopada u ulici Alexandera Von Humboldta u Zagrebu.  

- U labirintu depresije i anksioznosti često se čini da izlaza nema, da kojim god putem krenemo nailazimo na visoki zid i da se čim dalje idemo zapetljavamo sve dublje i dublje – kaže Darko Pribeg.

Ponekad se može činiti kao da smo zapeli u živom blatu, čim se više trudimo iskobeljati, tim dublje upadamo.

Anksioznost i depresija su stanja koja obilježavaju moderno doba i svakim danom su sve raširenija. U suštini, ona su posljedica intenzivnog vjerovanja vlastitim mislima, davanja cjelokupne pažnje pričama koje stvara naš vlastiti um.

I ja sam prošao ovakva stanja. I bio sam uvjeren u to da je moj um prejak i da sam preduboko upao da se ikad izvučem, da će se intenzivno stanje jada, izgubljenosti, besmisla, slabosti, straha, nesigurnosti, krivnje, samosažaljenja nastaviti do kraja života.

Međutim, u jednom trenutku, potpuno iznenada, sve ovo se promijenilo. Život mi je poklonio duboki uvid u prirodu stvarnosti, suštinsko unutarnje razumijevanje koje kroz seminare, individualne konzultacije, članke i slično, posljednjih osam godina dijelim s ljudima koji u trenutku zrelom za promjenu dođu transformirati se u veću, istinitiju, slobodniju verziju sebe - napominje Prebeg.

Kako su ovu transformaciju doživjeli neki od klijenata pročitajte na poveznici

https://darkopribeg.com/tagged/svjedo%C4%8Danstva

Na ovom seminaru, kroz opušten razgovor, usmjerit ćemo se u jednom dubljem smjeru, u nešto novo, što je istovremeno oduvijek u nama i što nam je na dubljoj razini vrlo poznato, temeljne istine prirode ljudskog iskustva. Otvorit ćemo se za istinsko razumijevanje, ne kroz um i intelekt, ovdje niste da usvojite još bespotrebnih informacija, već da u sebi, direktno iznutra prepoznate jednostavnost bivanja i svoju pravu nepromjenjivu prirodu, onaj dio sebe koji racionalni um nikad neće moći vidjeti, prepoznati ni shvatiti - bezuvjetni mir, spokoj, lakoću, jasnoću, slobodu dubljeg Sebe.

Seminar će sadržajem biti usmjeren na prevladavanje stanja depresije i anksioznosti. U ovim sferama ovaj pristup je vrlo efektan. Velika većina klijenata koji se jave dolaze upravo zbog ovakvih stanja. Svejedno, seminar može pomoći bilo kome da prebrodi vlastita ograničenja, tj. da otkrije nešto veće, dublje, istinitije od onoga što je sadržavalo dotadašnje iskustvo, da zakorači na novu stepenicu u vlastitoj evoluciji.

 

Autorica: Božica Ravlić