Zbog invaliditeta ne mogu brinuti o majci u doba korone i hitno trebam pomoć

PITANJE: M. O. (32) Možete li mi predložiti neku aktivnost za majku koja se boji sama izlaziti. Meni je zbog invaliditeta otežano kretanje, a ona je postala pomalo depresivna s obzirom na situaciju s koronom.

Žena u kolicima

 

Inače je vesela i komunikativna, ali trenutno nema s kime u šetnju. Prijateljice su joj se povukle i čuju se mobitelom, ali to nije kao kad bi izašle van. Živimo u Zagrebu i stoga mi predložite gdje bi se ona mogla uključiti i malo relaksirati?

ODGOVOR: Centar Sunce uz podršku Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike, u sklopu projekata 'Seniorski aktivizam u zajednici uz inovativne usluge', nudi niz besplatnih aktivnosti kako brinuti o svome zdravlju u starijoj dobi.

Šetnje od Knežije do Jaruna s vježbanjem i psihosocijalnom podrškom i povratak, odvijat će se dva puta tjedno za dvije grupe:

PRVA GRUPA: srijedom i petkom od 10:00 do 11:30.

DRUGA GRUPA: utorkom i četvrtkom od 14:00-15:30.

- Na inovativan način u vrijeme korone želimo pružiti podršku najosjetljivijoj skupini, seniorima. Briga o fizičkom, psihičkom i mentalnom zdravlju u starijoj dobi ključ je ispunjenog, sretnog i dugovječnog života. Svi zainteresirani mogu se prijaviti na mail: info@ti-si-sunce.hr ili na 091/1689-807 – poručuju iz Centra Sunce,

Autor: In Portal

 

 

Povezane vijesti