Galerija Sunce: Izložba povodom Dana Grada Zaprešića

Izložena djela bit će ponuđena na prodaju na 9. zaprešićkoj aukciji u mjesecu prosincu (Srednja škola Ban Josip Jelačić - Zaprešić). Novac od prodanih djela, kao i svake godine, namijenjen je najpotrebitijim sugrađanima

Povodom Dana Grada Zaprešića renomirana zagrebačka galerija Sunce i ove godine predstavlja jednomjesečnu izložbu radova umjetnika prijatelja Grada Zaprešića pod nazivom "Zaprešiću u čast"
Na otvorenju su bili nazočni Alan Labus, dogradonačelnik Grada Zaprešića, Josip Držaić ravnatelj ustanove URIHO, Ivan Košir, počasni predsjednik Kluba ZAPREŠČAN, pjesnikinja Branka Laljak, a izložbu je otvorila Ljubica Đukanović, pomoćnica ministra zdravlja. Izložba se može pogledati od ponedjeljka do petka , od 10 do 16 sati (srijedom do 17 sati), zaključno s 15. studenim ove godine.
Izložena djela mogu se pogledati za vrijeme trajanja izložbe, a potom će biti ponuđena na prodaju na 9. zaprešićkoj aukciji u mjesecu prosincu (Srednja škola Ban Josip Jelačić - Zaprešić). Novac od prodanih djela, kao i svake godine, namijenjen je najpotrebitijim sugrađanima.
Organizator događanja je Klub Zaprešićana "Zapreščan", a pokrovitelj Grad Zaprešić i gradonačelnik Željko Turk.

Izvor: akademija-art.hr