AUSTRIJA Solidan nastup Damira Mizdraka i Lovre Dokića na prvenstvu u alpskom paraskijanju

Na skijalištu Gerlitzen protekla tri dana nadmetalo se 60 paraskijašica i paraskijaša iz šest zemalja. To je ujedno bilo zadnje natjecanje za ovu sezonu hrvatskih paraskijaša, koja je na kraju bila odlična s obzirom na pandemiju covida

Damir Mizdrak

 

Jučer su u austrijskom skijalištu Gerlitzen završila natjecanja Nacionalnog prvenstva Austrije u alpskom paraskijanju. Za Hrvatsku nastupili su Damir Mizdrak u konkurenciji slijepih i slabovidnih sa svojim vodičem Marijom Coch i Lovro Dokić u stajaćoj konkurenciji.

Damir Mizdrak je u veleslalomu osvojio 6. mjesto, a pobijedio je Austrijanac Aigner. Mizdrak je u slalomu osvojio 3. mjesto, a pobijedio je također Austrijanac Aigner.

U veleslalomu stojećih paraskijaša Lovro Dokić osvojio je 14. mjesto, a pobijedio je Austrijanac Pajantschitsch. Dokić je u slalomu osvojio 10. mjesto, a pobijedio je Talijan Pelzzari.

Na skijalištu Gerlitzen protekla tri dana nadmetalo se 60 paraskijašica i paraskijaša iz šest zemalja. To je ujedno bilo zadnje natjecanje hrvatskih paraskijaša za ovu sezonu, koja je na kraju bila odlična s obzirom na pandemiju covida.

 

Darko Matić/HPO

 

Povezane vijesti