Kako da prođem kroz ovo teško razdoblje u kojem sam izgubio djevojku, a pritom još i zaradio teške prijetnje?

PITANJE: Ž. L. (28) Javljam se jer se nalazim u neizdrživoj situaciji. Bio sam jako zaljubljen u djevojku problematičnog ponašanja.

Osobe s invaliditetom, ljubav

 

Nakon što mi je ispričala da je imala težak život te da ju je bivši dečko zlostavljao fizički i psihički, bili smo jedno vrijeme zajedno, a nakon njegovog praćenja po gradu jednostavno sam 'pukao' i sve prijavio policiji.

Nadao sam se da će se to brzo i učinkovito riješiti, ali vidim da je ostavilo psihičke posljedice na mene zbog odugovlačenja, a doktorica mi je naposljetku ovih dana preporučila normabele, bez kojih više ne funkcioniram.

Trebao sam se i zaposliti, osoba sam s invaliditetom, ali došao sam do situacije da ne mogu ništa, jer ta ista djevojka se u međuvremenu vratila bivšem, a nakon teškog nasilja prema njoj prije par mjeseci sada je pronašla novog dečka i ne želi više čuti za mene.

Bivši dečko nasilnik je završio u pritvoru, ne znam gdje je trenutno, ali sada su nanovo počele teške prijetnje po pitanju života od strane njegovih prijatelja prema meni. Osjećam da mi se sve srušilo u životu, a ja sam ostao toliko nemoćan da nemam volje za ništa. Htio sam je zaštititi, mislio sam da i ona mene voli, ali pokazalo se da to nije istina. Na kraju je za sve saznala moja obitelj, koja je to sve teško prihvatila.

ODGOVOR: Razumijemo da se osjećate slomljenim nakon svega, ali pokušajte se izvući iz toga na način da krenete dalje, bez osvrtanja i radeći stvari koje vas opuštaju. Navedena djevojka je dala do znanja da ne želi Vašu pomoć i okrenula nove stranice života.

Tako učinite i Vi, jer vjerujemo da i Vas čeka lijepa ljubavna priča jednog dana. Dozvolite si lijepe stvari u životu, šetnje u prirodi, mir, samo da se opustite. Ostavite sve probleme iza sebe i živite svaki dan punim plućima, jer zdravlje je najvažnije kako bi mogli nadalje funkcionirati.

Preporučamo da se više ne miješate u navedeni slučaj, a policiji i dalje prijavljujte prijetnje pa neka ona odradi sve što treba.

 

In Portal

 

Povezane vijesti