BREEZE AIRWAYS Prva zrakoplovna tvrtka koja skrbi za osobe s autizmom i drugim oblicima invaliditeta

Konkretno, stjuardese će se naučiti prepoznati i ublažiti stresove povezane s putovanjem zrakoplovom. Breeze Airways će surađivati ​​s organizacijom Autism Double-Checked

Breeze Airways

 

U ova nesretna vremena, kada nas šokira cijena suncokretovog ulja ili litra goriva, možemo naći i nekoliko dobrih vijesti. Jedna od njih dolazi iz zrakoplovne tvrtke Breeze Airways, nedavno osnovane, koja za agendu ima pružiti bolju uslugu osobama s autizmom i drugim oblicima invaliditeta. Letjeti s ovom tvrtkom bit će lijepo, nezaboravno iskustvo.

Zrakoplovna tvrtka Breeze Airways, naime, namjerava postati prvi certificirani američki zračni prijevoznik koji uključuje potpunu skrb za osobe s autizmom. Tvrtka će obučiti svoje osoblje na prvoj liniji kako bi, kažu oni, 'osobama s autizmom pružila sigurno i sretno iskustvo putovanja'. Odnosi se to i na one koji se kreću u kolicima ili koriste bijeli štap.

Konkretno, stjuardese će se naučiti prepoznati i ublažiti stresove povezane s putovanjem zrakoplovom. Breeze Airways će surađivati ​​s organizacijom Autism Double-Checked, koja pomaže putničkim tvrtkama da razumijevaju tegobe putnika s invaliditetom, uključujući i one s dijagnozom autizma.

- Oduvijek nam je bio glavni prioritet pružiti jednostavno, ugodno i pouzdano iskustvo putovanja svakom od naših putnika - rekao je David Neeleman, osnivač i izvršni direktor Breeze Airwaysa.

- U kombinaciji sa svim ostalim što donosimo na tržište, ova će inicijativa pomoći da naši autistični gosti dobiju ugodno iskustvo putovanja zrakoplovom bez stresa, kao i svi oni s drugim oblicima invaliditeta - veli Neeleman.

Događa li se to, je li moguće, osobe s invaliditetom postaju 'uljuđeni građani' globalnog društva, o čemu je In Portal pisao u više navrata. Čitajte nas, podijelimo stavove i iskustva.

 

Mladen Kristić

 

Povezane vijesti