Volim oženjenog muškarca, u njemu imam sve što želim, a ipak osjećam tugu i bol

PITANJE: D. K. (35) Od početka znam da je oženjen i da nikad neće ostaviti ženu. Ništa nisam planirala s njim, ali ipak  se ljubav desila. Osjećam se krivo i tužno, a istovremeno ga neopisivo volim, on mene također.

Žena, muškarac, ljubav

Ilustracija

 ODGOVOR: Prvo  što vam imamo za reći je da nikad ne biste trebali biti s oženjenim muškarcem i da ćete vjerojatno zauvijek svirati kao druga violina, a to ne biste trebali željeti sebi. Zašto biste bili druga ako nekom možete biti prva.

On vjerojatno svaku večer dolazi kući, vodi djecu u školu, provodi vikend s obitelji i odlazi na godišnji odmor sa suprugom. Ostaju vam rijetki susreti u vrijeme ručka i njegova 'radna putovanja' na koja navodno ide. Ne zvuči kao potpuna veza, zar ne?

Budite svijesni da vašem muškarcu odgovara ova situacija: s jedne strane ima 'groznu' suprugu koja mu ipak jamči ugodnu i umirujuću rutinu na kakvu je navikao, a s druge strane ima vas koja mu pružate sladak okus zabranjenog voća i sve one emocije koje se obično imaju samo na početku veze, prije nego što nastupi monotonija svakodnevice. Ali što od svega imate vi, osim što ste se naučili praviti da su sitnice dovoljne?

S obzirom na to da znate da neće ostaviti ženu, imate zapravo smo jedan zreli izbor - da okrenete leđa toj vezi i nastavite dalje jer uvijek morate zaspati bez njega, uvijek će vas negdje morati zatajiti, uvijek će netko na vas gledati s prijezirom i uvijek ćete se pitati postoji li i treća i taj vaš strastveni seks će mu kad-tad postati običan.

Imajte dovoljno hrabrosti i recite samoj sebi da zaslužujete sve, ali baš sve, izljeve nježnosti, zagrljaj, stisak ruke i pronađite to u muškarcu kojem ćete biti jedina. Nemojte graditi sreću na nesreći njegove žene.

In Portal

 

Povezane vijesti