Žene se vole zbog onoga što jesu, a ne zbog tjelesnih atributa

PITANJE: V.D. (20) Možda mi vi možete pomoći. Postepeno sam gubila sluh i u petoj godini postala potpuno gluha. Danas živim s time i prihvatila sam svoje stanje

Može vam biti nelogično, ali meni problem čine moje grudi. Jako su male, zato se bojim pomisli da imam vezu. Izlazim sa svojim vršnjacima, imam prijateljice, ali sve su više razvijene od mene. Mršava sam, izgledam sama sebi kao dečko tako ravna i mislim kako bi se netko mogao zaljubiti u mene takvu? Poznato je da muškarci vole žene s velikim grudima, pa razmišljam o estetskoj korekciji, ali bojim se operacije. Možete li mi predložiti neko prirodno sredstvo kojim bi povećala svoje grudi?

ODGOVOR: Male grudi ne treba gledati kao vlastiti nedostatak. Jedan od glavnih uzroka njihove veličine su hormonska neravnoteža, nedostatak vitamina, genetika, prehrana, emocionalni problemi koje uzrokuje stres ili depresija. Male grudi česte su kod djevojaka i žena s malom tjelesnom težinom, kod onih mršavih.

Činjenica je da se grudi sastoje od masnog tkiva, stoga povećanjem težine direktno utječete i na njihov obim. Želite li djelovati na njihovu veličinu morate pojačati ishranu, a pri tome konzumirajte dovoljnu količinu tekućine jer je hidratacija jako važna. Nikako vam ne bih savjetovala estetsku kirurgiju. Nedostatak spolnih hormona estrogena i testosterona također uzrokuje manje grudi. Hrana je važan faktor, slaba prehrana dovodi do loših masti koje ne pojačavaju veličinu grudi, namirnice poput piletine, graha, ječma, jaja, leće dobre su za povećanje veličine grudi. Jabuke, orasi, bademi, kruške, školjke, kukuruz, češnjak, kozice dobar su izvor broma i mangana koji povećavaju proizvodnju spolnih hormona.

Također je dobro konzumirati čaj od piskavice koji sadrži disogen, sličan hormonu estrogena koji djeluju višestruko korisno u organizmu, također izaziva rast stanica u grudima i doprinose sadržavanju vode. Sjeme piskavice možete kupiti u biljnoj apoteci, priprema se tako da u dvije čaše vode stavite jednu čašu piskavice, te mirodije po želji, ostavite da provri i pola sata da se ohladi. Pije se jedna do dvije šalice dnevno. Praksa je pokazala da s prestankom upotrebe ovog proizvoda dolazi do povlačenja efekta. Nedavne studije British Journal of Cancer potvrdile su da konzumacija velike količine kave može negativno utjecati na veličinu grudi, razlog su spojevi fitoestrogena iz kave koji blokiraju receptore estrogena u grudima, iako studije su potvrdile da konzumacija kave smanjuje opasnost od pojava raka dojke. Što se tiče ustaljenog mita da muškarci vole žene s velikim grudima, istraživanje Sveučilišta Wroclaw pokazalo je da muškarci  žene s malim grudima smatraju vjernijim i radije ulaze u ozbiljnu vezu s njima, uz obrazloženje da su žene s velikim grudima skonije avanturama. Isto istraživanje navodi da je visoki postotak ispitanika naveo da im je pri upoznavanju važnije lice i osmijeh od grudi. Ono što je najvažnije da upamtite žene se vole zbog onoga što jesu, ne veličine grudi.

In-Portal