Galerija Sunce: Izložba 'Zaprešiću u čast'

Izložena djela mogu se pogledati do 3. studenoga u galeriji Sunce, a potom će biti ponuđena na prodaju na 10. jubilarnoj zaprešićkoj humanitarnoj aukciji u prosincu u prostoru Srednje škole Ban Josip Jelačić u Zaprešiću. Novac od prodanih djela, kao i svake godine, namijenjen je najpotrebitijim sugrađanima

 

Povodom obilježavanja Dana Grada Zaprešića, renomirana zagrebačka galerija Sunce i ove godine predstavlja izložbu radova zaprešićkih umjetnika i prijatelja Grada Zaprešića pod nazivnom 'Zaprešiću u čast 2014'.
Ustanova URIHO i Klub Zaprešićana pozivaju vas na izložbu u četvrtak, 9. listopada u 18.30 sati u galeriju Sunce, na adresi Avenija Marina Držića 1 u Zagrebu.

Izložena i opremljena likovna djela donirana su Klubu Zaprešićana 'Zapreščan' ili su nastala na tradicionalnoj zaprešićkoj likovnoj koloniji, održanoj u lipanj ove godine, u prostoru Kluba Zaprešićana.

Djela su izradili i za aukciju darovali slijedeći autori:

Slavko Blažanović, Slavko Blažeković Kilaća, Franjo Feldi, Snježana Filipčić, Milan Horvat Hlebinski, Drago Jančić, Oskar Jeromela, Juraj Jonke, Željko Karaula, Alen Kasumović, Stjepan Katić, Biserka Keretić, Ivan Keretić, Marijan Mikuljan, Dragutin Perički, Koraljka Rajn, Mladen Rajn, Lahorka Rožić, Zlatko Skledar, Milivoj Svoboda, Darko Škoda, Božidar Škofač, Ksenija Talijančić, Ivana Tomić, Tomislav Tomić, Karolina Utović, Ante Žaja.

Izložena djela mogu se pogledati do 3. studenoga u galeriji Sunce, a potom će biti ponuđena na prodaju na 10. jubilarnoj zaprešićkoj humanitarnoj aukciji u mjesecu prosincu u prostoru Srednje škole Ban Josip Jelačić u Zaprešiću. Novac od prodanih djela, kao i svake godine, namijenjen je našim najpotrebitijim sugrađanima.

Organizator događanja je Klub 'Zapreščan' i ustanova URIHO, a pokrovitelj Grad Zaprešić i gradonačelnik Željko Turk.

"Od srca zahvaljujemo svima koji su na različite načine doprinijeli da se ova tradicionalna umjetničko-humanitarna manifestacija i ove godine održi", poručuju Zapreščani.

 

Povezane vijesti