Hrvatska udruga radnih terapeuta: Bolje razumijevanje djece s cerebralnom paralizom

Na predavanju Jean-Pierre Maesa prezentirat će se inovativni neurorazvnojni pristup koji osigurava značajnu podršku roditeljima u razumijevanju djece s cerebralnom paralizom

Jean-Pierre Maes

Hrvatska udruga radnih terapeuta organizira predavanje 'Bolje razumijevanje djece s cerebralnom paralizom i sličnim neurološkim stanjima', renomiranog svjetskog neurorazvojnog terapeuta iz Londona, Jean-Pierre Maesa. Predavanje će se održati u ponedjeljak 8. lipnja od 18 do 20 sati na Zdravstvenom veleučilištu, Mlinarska cesta 38.
Predavanje je namijenjeno roditeljima i obiteljima djece s cerebralnom paralizom i sličnim neurološkim stanjima. Kako bi bilo dostupno većem broju obitelji, predavanje je besplatno.

Na predavanju će se prezentirati inovativni neurorazvnojni pristup koji osigurava značajnu podršku roditeljima u razumijevanju djece s cerebralnom paralizom, prezentirati će se načini kako potaknuti svakodnevnu funkcionalnost, igru, interakciju i strategije tretmana koje se temelje na dubinskoj analizi neurorazvojnog poremećaja kretanja kod svakog pojedinca.
Prijave su obavezne radi ograničenog broja sudionika na udruga@hurt.hr, a više informacija možete dobiti na stranici www.hurt.hr

Hrvatska udruga radnih terapeuta (HURT) je nacionalna, stručna udruga koja promiče profesionalne interese radnih terapeuta, etičnost u provođenju radnoterapijske djelatnosti i kvalitetu radnoterapijskih usluga u Republici Hrvatskoj. Članovi HURT-a su svojim predanim radom i entuzijazmom imali značajnu ulogu u zakonskom reguliranju radne terapije u Republici Hrvatskoj.
HURT uspješno surađuje s radnim terapeutima u europskim zemljama i sa srodnim udrugama u Republici Hrvatskoj te kontinuirano organizira edukacijske aktivnosti za svoje članove.

In Portal