Hrvatska udruga za školovanje pasa vodiča i mobilitet

Ovogodišnje obilježavanje Dana otvorenih vrata udruga organizira kroz komunikaciju sa željom boljeg upoznavanja javnosti sa stvarniim potrebama, pravima i mogućnostima korisnika pasa pomagača za slijepe i druge osobe s invaliditetom, te djece s teškoćama u razvoju

Hrvatska udruga za školovanje pasa vodiča i mobilitet obilježava Dane otvorenih vrata udruga 14. lipnja na Cvjetnom trgu od 10 do 15 sati.
Ovogodišnje obilježavanje organiziraju kroz komunikaciju sa sugrađanima, sa željom boljeg upoznavanja i razumijevanja stvarnih potreba, prava i mogućnosti korisnika pasa pomagača za slijepe i druge osobe s invaliditetom, te djece s teškoćama u razvoju.
Program obuhvaća igraonicu za najmlađe “Svijet velikih i malih šapa“, simulaciju kretanja uz pomoć psa vodiča kroz stazu s preprekama, te INFO štand sa korisnicima pasa vodiča.
Uz zahvalnost na dosadašnjoj suradnji i podršci, Hrvatska udruga za školovanje pasa vodiča i mobilitet poziva širu javnost da se odazovu pozivu kako bi zajednički doprinijeli jačanju građanskog aktivizma i volontiranja za skupine kojima je pomoć iznimno vrijedna za kvalitetu njihovog življenja.

In-Portal

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL