Miroslav Vrankić: Ljetna škola asistivne tehnologije za osobe s invaliditetom

"Naučit ćete iz bogatog iskustva svjetskih i domaćih stručnjaka koja su najnovija rješenja iz područja asistivne tehnologije koja olakšavaju edukaciju i komunikaciju s djecom i odraslima koji imaju komunikacijske teškoće", poručuju organizatori

 

Trvtka E-Glas poziva zainteresiranu javnost na pet dana edukacije i druženja s vrhunskim stručnjacima iz područja asistivne tehnologije i potpomognute komunikacije, Ljetnu školu asistivne tehnologije u Zadru od 25. do 29. lipnja 2018.

"Naučit ćete iz bogatog iskustva svjetskih i domaćih stručnjaka koja su najnovija rješenja iz područja asistivne tehnologije koja olakšavaju edukaciju i komunikaciju s djecom i odraslima koji imaju komunikacijske teškoće", poručuju organizatori.
Popust na rane prijave traje do 28. veljače 2018., a ako je potrebno moguće je kotizaciju uplatiti i na rate.
"Kako bi Ljetna škola asistivne tehnologije svima bila što pristupačnija dogovorili smo mogućnost povoljnijeg smještaja u Hostelu Forum (u centru Zadra) za četverokrevetne sobe. Također, ukoliko želite doći s djecom, organiziramo i besplatno čuvanje vaše djece za vrijeme predavanja i radionica", najavio je Miroslav Vrankić, osnivač tvrtke E-Glas koja se bavi proizvodnjom i razvojem asistivne tehnologije.

Svi sudionici dobit će certifikat nakon edukacije. Prijavite se što prije jer je broj mjesta ograničen.
Više o predavačima, program i prijava na stranici www.eglas.hr/ljetna-skola-2018.

B. Ravlić

 

Povezane vijesti