ROVINJ Nova oprema za prostoriju Društva osoba s invaliditetom

Ukupan trošak ove investicije je deset tisuća kuna a gradskim proračunom je za rad Društva osoba s invaliditetom Rovinj u 2019. godini osigurano 200 tisuća kuna

 

Društvu osoba s invaliditetom Rovinj na raspolaganju je već niz godina prostor u sklopu rovinjskog Doma zdravlja u kojem provode brojne aktivnosti.

Prostor veličine 115 četvornih metara ovih je dana opremljen novom opremom odnosno nabavljene su  nove stolice i stolovi za što ugodniji boravak članova te se nabavilo i jedno prijenosno računalo.

Ukupan trošak ove investicije je 10.000,00 kuna a gradskim proračunom je za rad Društva osoba s invaliditetom Rovinj u 2019. godini osigurano 200.000,00 kuna.

Društvo osoba s invaliditetom Rovinj u suradnji sa Savezom sportova omogućuje članovima pohađanje terapijskog jahanja te uz sufinanciranje grada Rovinja vožnju članova u Pulu sa svrhom pohađanja Škole za odgoj i obrazovanje Pula, Centra za rehabilitaciju Veruda i Dnevnog centra Rojc

Provode kuharsku radionicu, radnu terapiju, art terapiju s talijanskom školom za art terapiju ArTeA, novinarsku sekciju i tečaj znakovnog jezika.

Anita Blažinović

 

Povezane vijesti