GRAD ZAGREB Zbog prevencije širenja koronavirusa odgađa se gostovanje Milanske filharmonije

Koncert LaFil - Filarmonica di Milano i Zagrebačke filharmonije pod vodstvom maestra Danielea Gattija trebao se održati 10. ožujka u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu

 

U sklopu provođenja mjera sprječavanja širenja koronavirusa, odgođen je koncert LaFil - Filarmonica di Milano i Zagrebačke filharmonije koji se trebao održati 10. ožujka u Zagrebu.

Kako se ističe u priopćenju Zagrebačke filharmonije, slijedeći preporuku Stožera civilne zaštite procjenjuje se da bi dolazak orkestra LaFila – Filarmonica di Milano s područja na kojem su evidentirana oboljenja moguće povećao/pojačao rizik izloženosti novim koronavirusom.

- Slijedeći preporuku nadležnog tijela mišljenja smo da u ovoj fazi odgoda gostovanja ne bi bila neracionalna mjera poduzeta u interesu javnog zdravstva u Republici Hrvatskoj - priopćili su iz Filharmonije.

Koncert LaFil - Filarmonica di Milano i Zagrebačke filharmonije pod vodstvom maestra Danielea Gattija trebao se održati 10. ožujka u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu.

Povrat novaca za kupljene ulaznice može se zatražiti na blagajni Zagrebačke filharmonije u uredovno vrijeme.

Hina

 

Povezane vijesti