AMERIKA Četverogodišnjakinja pobijedila rak pa proslavila predivnim fotografiranjem

Ostala je pozitivna. Ne uzimajte ništa zdravo za gotovo jer se ovakva situacija može dogoditi bilo kome, iako mislite da neće baš vama, poručila je mama Kristin

 

Na www.medjugorje-info.com objavljena je dirljiva priča o četverogodišnjoj djevojčici kojoj su liječnici otkrili tumor na bubregu u ožujku ove godine i koja je naposljetku pobijedila rak. Radi se o Luli Beth Bowden, koja je nakon što je podvrgnuta operaciji, a onda kroz 22 tjedna prolazila kemoterapiju, 28. kolovoza saznala da je izliječena, što je proslavila predivnim fotografiranjem.

Naime, njezina mama Kristin Bowden, koja na Instagramu ima 18,9 tisuća pratitelja, profesionalna je fotografkinja i dokumentirala je njihovo putovanje koje je bilo prilično emotivno za cijelu obitelj.

Kristin je za Good Morning America ispričala da je njezina kći sve podnijela poput pravog heroja.

- Ostala je pozitivna. Ne uzimajte ništa zdravo za gotovo jer se ovakva situacija može dogoditi bilo kome, iako mislite da neće baš vama - poručila je Kristin.

Majka je ukazala da je rujan mjesec podizanja svijesti o malignim bolestima u dječjoj dobi.

Od malignih bolesti godišnje u prosjeku oboli oko 250 tisuća djece, dok u Hrvatskoj brojke variraju na godišnjoj razini između 100 i 150 oboljele djece, objavio je Index.hr.

 

Autor: Klaudija Klanjčić

 

Povezane vijesti