MIX&MATCH Nova kolekcija HYPERsocks rasparenih čarapa

Ovaj put u dizajniranju novih motiva pomogla nam je udruga za sindrom Down - Zagreb. Članovi udruge u rasponu od osam do 45 godina, HYPERsocksu su dali pedesetak sjajnih prijedloga kako da oslikaju svoju novu, sedmu kolekciju, kazali su iz HYPERsocksa

HYPERsocks čarape.

 

Rasparene čarape u šarenim bojama uvriježeni su simbol Svjetskog dana osoba s Down sindromom koji smo nedavno obilježili.

Rasparene čarape jednostavan su podsjetnik da slavimo ljepotu koja se krije u različitosti jer nas različitosti obogaćuju, ali i da pritom ne zaboravimo da smo svi ipak u suštini jednaki. U kreiranju novih modela čarapa HYPERsocks timu pridružila se i udruga za sindrom Down - Zagreb.

- MIX&MATCH koncept ostao je isti kao i lani. Po prvi puta smo omogućili čarapoljupcima da kupe samo jednu čarapu, te da ju uparuju s drugim čarapama iz kolekcije, istima ili drugačijima.

Ovaj put u dizajniranju novih motiva pomogla nam je udruga za sindrom Down - Zagreb. Članovi udruge u rasponu od osam do 45 godina, HYPERsocksu su dali pedesetak sjajnih prijedloga kako da oslikaju svoju novu, sedmu kolekciju. Odabrali smo deset fenomenalnih crteža, što apstraktnih što figurativnih motiva, a oni su svoje mjesto pronašli na novim modelima MIX&MATCH čarapa.

Svi radovi koje smo zaprimili bili su sjajni, svaki na svoj način, ali na kraju smo ipak morali odabrati samo neke. Oko nove kolekcije pomogli su nam vrijedni i talentirani: Josip, Leon, Hrvoje, Vito, Jakov, Vito, Lara, Leon, Andrea, Kristina, Karlo i Mateo, a čarape su po njima dobile i imena - kazali su iz HYPERsocksa.

Sva zarada koju će HYPERsocks u naredna tri tjedna ostvariti od prodaje nove MIX&MATCH kolekcije bit će donirana udruzi za sindrom Down - Zagreb, a čarape  još uvijek možete kupiti ovdje. Čarape se kupuju po komadu i cijena jedne čarape iznosi 27.5 kuna.

 

Izvor: HYPERsocks

Anita Blažinović

 

Povezane vijesti