ZDRAVLJE DUHA I TIJELA Access Bars je tretman koji će vam bez ikakvih nuspojava popraviti psihofizičko stanje

Tehnika je namijenjena svima: maloj djeci, trudnicama, djeci u školi, maturantima, studentima, roditeljima, poslovnim ljudima, starijim osobama, istaknula je Snježana Gottstein

Klijentica za vrijeme tretmana.

 

Access Bars su 32 točke na glavi gdje smo pohranili sve misli, ideje, vjerovanja, razmatranja, osjećaje i stavove koje nosimo sa sobom iz ovog i svih prošlih života. Kada pokrenete svoje barove, to je kao da na svom računalu pritisnete tipku za brisanje. Tehniku je kanalizirao prije više od dvadeset godina Gary Douglas, osnivač Access Consciousnessa.

S nama je svoje znanje o ovoj tehnici podijelila Snježana Gottstein, Life, Energy i Body Coach iz Zagreba.

- Tretman se izvodi tako da se vrlo laganim dodirom aktiviraju 32 točke na glavi, dok osoba koja prima tretman leži ili sjedi potpuno opuštena. Toliko je opuštajuće da većina mojih klijenata zaspe nakon 10-tak minuta. Nije potrebno osvijestiti što je uzrok problema, a Barsi će ga svejedno otpustiti. Nema nikakvih nuspojava, tako da za vrijeme dok primate Barse, ne morate ponovno proživljavati prošle drame i traume. Čak nije potrebno niti da pričate o onome što vas muči, jer Barsi će otpustiti upravo ono što je u tom trenutku najbitnije za vas. Cijeli tretman traje oko sat vremena.

Tehnika je namijenjena svima: maloj djeci, trudnicama, djeci u školi, maturantima, studentima, roditeljima, poslovnim ljudima, starijim osobama - rekla nam je Snježana.

Znanost nam govori da pod utjecajem misli, osjećaja i emocija oblik naših stanica zapravo postaje više eliptičan, što je prvi korak prema bolesti.

Snježana Gottstein- Pokretanjem svojih barova otključavate taj učinak na stanice dopuštajući im da se vrate u svoj kuglasti oblik, što tijelu omogućuje više lakoće.

Bars je pomogao tisućama ljudi da promijene mnoge aspekte u životu, kao što su: spavanje, zdravlje i tjelesna težina, novac, seks i odnosi, anksioznost, stres itd. U najgorem slučaju, osjećat ćete se kao poslije najbolje masaže u životu, a u najboljem slučaju cijeli će vam se život s lakoćom promijeniti nabolje - istaknula je Gottstein i dodala da ne postoji ograničenje tko može primati Barse, niti su potrebni bilo kakvi posebni preduvjeti. Svatko ih može primati, a isto tako i naučiti na jednodnevnom tečaju koji vode Certificirani Bars voditelji.

- Access Bars tehnika je prva i osnovna tehnika Access Consciousnessa. U sklopu Accessa postoji i preko 50 različitih tjelesnih procesa koji se izvode polaganjem dlanova po tijelu. Iz mog iskustva se pokazalo kao vrlo učinkovito kombinacija Bars tehnike i Access tjelesnih procesa. Naše tijelo je toliko toga zaključalo i tjelesni procesi mu pomažu da to otpusti s lakoćom - zaključila je Snježana.

Ako smo vas zainteresirali da probate Access Bars Snježani Gottstein se možete javiti na mobitel 091/200-8959, na email snjezana.gott@gmail.com i na web stranici.

 

Anita Blažinović

 

Povezane vijesti