DOBRA VIJEST Netflix vraća dokumentarni serijal posvećen osobama s autizmom

Želite li nešto saznati o autizmu, nikako ne smijete propustiti 'Ljubav na spektru'

Serija 'Ljubav na spektru'

 

Dokumentarna serija koja prati mlade osobe s autizmom dok doživljavaju svijet kroz vlastite ljubavne zgode ovih će se dana ponovno prikazivati na Netflixu.

Druga sezona dokumentarnog serijala 'Ljubav na spektru' ovog će mjeseca debitirati na Netflixu sa šest novih 45-minutnih epizoda.

Serija, koja je premijerno prikazana na streaming servisu prošle godine, portretira sedam mladih osoba s ovim razvojnim poremećajem koje se pokušavaju uklopiti u širu društvenu zajednicu kroz razne ljubavne peripetije. I doista, serijal je osvojio simpatije publike te snažnu aklamaciju TV kritičara.

- S nekoliko poznatih lica, i nekim divnim novim likovima, ova sezona predstavlja još širi raspon ljudi i osobnosti, pokazujući koliko je spektar autizma zaista raznolik - komentirao je Netflix novu sezonu.

'Ljubav na spektru' izvorno se emitirala u Australiji. Druga sezona bit će dostupna od 21. rujna na Netflixu.

Ako ste propustili prvu sezonu, tek da napomenemo, riječ je o serijalu vrlo sličnom RTL-ovoj franšizi 'Ljubav je na selu'. S tom razlikom da je u Netflixovu serijalu više istinskih životnih priča, bez da se likovi žele prikazati u najboljem svjetlu. Oni su prirodni i razigrani, ponekad ljuti i tjeskobni, pa samim time i neobično uvjerljivi. Želite li nešto saznati o autizmu, nikako ne smijete propustiti 'Ljubav na spektru'.

 

Mladen Kristić