UŽAS NA CESTI Šest osoba s invaliditetom ozlijeđeno u nesreći koju je skrivio pijani i drogirani vozač

Vozač koji je skrivio ovaj prometni užas ostao je neokrznut. Uhićen je zbog vožnje u pijanom i drogiranom stanju, a njegove će se ozljede ukazati tek kasnije - na novčaniku

Kalifornijski policajac

 

Stravični krici i zapomaganje prolomili su se jučer autocestom blizu grada San Juan Bautista u Kaliforniji kada je policijska patrola stigla na mjesto nesvakidašnje prometne nesreće.

Naime, u do neprepoznatljivosti smrskanom kombiju nalazilo se šest osoba s invaliditetom koje su teško stradale, a ozljede opasne po život dobio je samo putnik koji je sjedio pored vozača. Nesreću je skrivio vozač drugog kombija koji je vozilom upravljao pod utjecajem narkotika i alkohola. Usto su i uvjeti bili nezgodni za vožnju, prašnjavu je cestu zalila ljetna kiša koja ju je učinila vrlo skliskom.

Pijano-drogirani vozač skrenuo je u suprotnu traku i zabio se u drugi kombi pri brzini od gotovo 100 km/h. Među putnicima s invaliditetom bilo je i onih koji su neverbalni pa djelatnicima hitne pomoći nisu mogli na mjestu nesreće kazati koliko su teške njihove ozljede. Svi sudionici nesreće prebačeni su u bolnicu i njihovo je stanje stabilno.

Vozač koji je skrivio ovaj prometni užas ostao je neokrznut. Uhićen je zbog vožnje u pijanom i drogiranom stanju, a njegove će se ozljede ukazati tek kasnije - na novčaniku. Gotovo pa siguran je i njegov zasluženi boravak iza rešetaka.


Mladen Kristić

 

Povezane vijesti