Dođite na sajam vjenčanja i vratite osmijeh malom Tijanu kojemu su trajno oštećeni bubrezi

Planirate vjenčanje ili jednostavno uživate u dobroj glazbi? Želite šminku i frizuru za subotnji izlazak ili pogledati modnu reviju vjenčanica i plesni program? I svakako sudjelovati u zaista bogatoj lutriji gdje svi dobijaju! Uz brojne sponzore i Vašu pomoć Tijanov osmijeh je moguć

Tijanova borba krenula je s nepune dvije godine, nakon krive dijagnoze došlo je do trajnog oštećenja bubrega i treba mu pomoć za daljnje liječenje. Životni put malog borca možete pročitati na  www.in-portal.hr/clanak/moja-prica-tijan-kostic--lucic.

Organizacijom humanitarne večeri "Za Tijanov osmijeh“ možemo u tome i uspjeti!
Planirate vjenčanje ili jednostavno uživate u dobroj glazbi? Želite šminku i frizuru za subotnji izlazak ili pogledati modnu reviju vjenčanica i plesni program? I svakako sudjelovati u zaista, ali ZAISTA BOGATOJ lutriji gdje svi dobijaju! Uz brojne sponzore i Vašu pomoć Tijanov osmijeh je moguć!
Molimo vas da nam pomognete u ostvarenju ove humanitarne akcije kupnjom kupona lutrije na ulazu, sva prikupljena sredstva idu na Tijanov račun, a vas čeka raznovrsna ponuda, dobra zabava uz Klapu Kaše , Verse, DJ-a i KUD Sveti Juraj Osojnik, te voditeljicu Viktoriju Miletić te brojne nagrade i ostala iznenađenja!

Uz brojne sponzore i nagrade koje ćete moći osvojiti na lutriji zabavite se u jutarnjem programu 5. travnja od 10 sati, te popodnevnom od 15 sati u hotelu Valamar Lacroma, Dubrovnik.

Medijski pokrovitelj je Dubrovački dnevnik, a organizator Uduga Poseban prijatelj & Ana Vukas.

In-Portal