Govorom ljubavi protiv govora mržnje na internetu

Društvo za socijalnu podršku u okviru programa 'Govorom ljubavi protiv govora mržnje na Internetu', Nacionalne kampanje 'Ne govoru mržnje na Internetu' poziva vas na konferenciju Nasilje na Internetu među i nad djecom i mladima 12. svibnja u 10 sati, Europski dom Zagreb, Jurišićeva 1, Zagreb.

Društvo za socijalnu podršku je udruga osnovana s ciljem promicanja, razvoja i unaprijeđenja socijalnih usluga te pružanja pomoći i podrške osobama koje se nalaze u stanju socijalne potrebe te im prijeti rizik socijalne isključenosti i siromaštva. Naša misija je osigurati i pružiti socijalnu potporu u zajednici na kompetentan, profesionalan i odgovoran način putem osnaživanja i participiranja korisnika u pomažućem odnosu, ali i isticanja značenja ljudske dimenzije u tom procesu.

Cilj konferencije je ukazati na prisutnost i rasprostranjenost nasilja na Internetu među i nad djecom i mladima, te naglasiti specifičnosti nasilja na Internetu među djecom i mladima u sustavu socijalne skrbi, djecom i mladima smještenim u domovima za djecu i udomiteljskim obiteljima.

Sudionici konferencije su Udruge udomitelja djece, Domovi za djecu i mlade (odgajatelji, stručnjaci koji rade s mladima), Centri za socijalnu skrb (stručnjaci koji rade na udomiteljstvu i s mladima), Obrazovne institucije-osnovne i srednje škole, Grad Zagreb, Gradski ured za obrazovanje, kulturu i sport, Zagrebačka županija.

Prijaviti se možete zaključno s 9. svibnjem 2014. godine preko stranice www.drustvo-podrska.hr ili na mail konferencija@drustvo-podrska.hr .

In Portal

 

Povezane vijesti