Amara Charles: Pomicanje granica seksualnosti

Amara Charles u svojoj je 25-godišnjoj praksi potaknula brojne muškarce i žene na području osvještavanja autentičnosti i prirodnosti u seksualnosti, te uspješno pomaže u pomicanju granice svijesti pojedinca i razotkrivanju novih dimenzija povezanosti u intimnim, partnerskim odnosima

 

Katkad nam se svima čini da jednostavno ne možemo i ne znamo izraziti svoje najintimnije potrebe, da nas partner ne razumije i da ne razumijemo ni mi njega. Čini nam se da strast jenjava i da se prvobitna iskra nepovratno ugasila i da, kada govorimo o intimnosti, pretežno živimo u mračnoj sobi nametnutih pravila i navika.

"Potpuna sreća dolazi onda kada se usudimo poželjeti i izraziti vlastite intimne misli", kaže Amara Charles, priznata stručnjakinja na području intimnih odnosa, te autorica najprodavanije knjige The Sexual Practices of Quodoushka. Ona će po prvi puta u Hrvatskoj, ovo ljeto, od 18. do 20. srpnja te od 24. do 27. srpnja održati dvije radionice na temu autentičnosti i prirodnosti u seksualnosti.

Radionica Erotska inteligencija žene (18. – 20. srpnja) namijenjena je samo ženama koje žele otkriti snagu autentične žene u sebi, izraziti svoju žensku mudrost, produbiti i obogatiti svoje seksualne odnose te kako njegovati svoju ženstvenu energiju, da bi u svoj život unijele novu dozu vitalnosti. U periodu od 24. do 27. srpnja održat će se i radionica pod nazivom 'Otkrijte svoju prirodnu erotičnost', namijenjena muškarcima, ženama i parovima, koji teže za produbljenjem i obogaćivanjem erotske i senzualne dimenzije u svojim odnosima. Polaznici će proučavati i drevne vještine i znanja za poboljšanje umijeća u intimnim odnosima, poticanja senzualnosti te kako bolje razumijeti partnerove potrebe. Obje radionice održat će se u Međimurskoj županiji, a detaljne informacije o mjestu održavanja svi će sudionici primiti nakon prijave na radionicu.

Amara Charles u svojoj je 25-godišnjoj praksi potaknula brojne muškarce i žene na području osvještavanja autentičnosti i prirodnosti u seksualnosti, te uspješno pomaže u pomicanju granice svijesti pojedinca i razotkrivanju novih dimenzija povezanosti u intimnim, partnerskim odnosima. Gostovala je u brojnim emisijama i međunarodnim konferencijama o odnosima. Začetnica je centra Nourishing arts, a detaljnije informacije o Amari Charles te o nadolazećim radionicama možete potražiti na alternativa.hr/amaracharles.html, a prijaviti se možete putem emaila amaracharles@alternativa.hr.

In-Portal

 

Povezane vijesti