Jedanaestogodišnji glazbenik MattyB postao senzacija na internetu s pjesmom za sestru s Down sindromom

"Neki su je gledali drugačije i nisu se htjeli igrati s njom. Mislim da moja sestra Sarah zaslužuje imati pjesmu posvećenu samo njoj", kaže MattyB

 

Mladi američki reper, jedanaestogodišnji MattyB, postao je internet senzacija, a njegovi video snimci na YouTubeu imaju već šest milijuna pregleda. Ovaj put Matthew David Morris, poznatiji kao MattyB, napravio je emotivnu obradu pjesme Cyndi Lauper "True Colors" (Prave boje), koju je posvetio svojoj osmogodišnjoj sestri Sarah Grace koja ima Downov sindrom.

Pjesma je upućena onima koji zadirkuju i isključuju one koji imaju invaliditet i traži od svih nas da na druge gledamo kroz "prave boje". Na samom početku pjesme može se vidjeti kako djevojčice koje sjede na klupama odlaze u trenutku kada im Sarah prilazi. Kada to primijeti, djevojčica tamne puti kreće za njom Sarahinoj kući. Nakon toga sve djevojčice koje su bile na klupama idu kod Sarah i njenzie male prijateljice.

"Neki su je gledali drugačije i nisu se htjeli igrati sa njom. Mislim da moja sestra Sarah zaslužuje imati pjesmu posvećenu samo njoj", rekao je ovaj talentirani jedanaestogodišnjak.

Na YouTubeutakođer se može naći i video u kojemu je MattyB priredio iznenađenje djeci s Downovim sindromom, Sarahinim vršnjacima s kojima je proveo dan.

Izvor: Disabilitainfo.me

 

Povezane vijesti