Udruga Zamisli: Besplatne radionice o zdravoj prehrani u sklopu projekta 'Zdravlje na tanjuru'

Cilj projekta je potaknuti mlade na razmišljanje o svojem zdravlju, te im pokazati kako je uravnotežena prehrana ukusna, jednostavna te izvediva u svakodnevnom životu

 

Udruga ZAMISLI kroz Regionalni info-centar za mlade Zagreb, uz financijsku podršku Grada Zagreba, priprema ciklus radionica o zdravoj prehrani kroz projekt 'Zdravlje na tanjuru'. Ciklus od šest radionica održavat će se ponedjeljkom, utorkom i četvrtkom u razdoblju od 24. studenog do 4. prosinca 2014. godine u Regionalnom info-centru za mlade Zagreb, Av. M. Držića 71A, Zagreb. Radionice će trajati dva sata, od 18 do 20 sati.

Besplatne radionice o zdravoj prehrani namijenjene su mladima između 15 i 30 godina. Pod vodstvom nutricioniste, mladi će imati priliku naučiti što je to uravnotežena prehrana i primijeniti naučeno u vlastitom životu. Završetkom radionice, s novim znanjima o prehrani, ali i tjelovježbi, bit će im otvorena vrata k zdravijim i kvalitetnijim životnim navikama.

Cilj projekta je potaknuti mlade na razmišljanje o svojem zdravlju, te im pokazati kako je uravnotežena prehrana ukusna, jednostavna te izvediva u svakodnevnom životu.

Prijavnica za radionice se može pronaći na web stranici Info-centra za mlade Zagreb www.icm-zg.info Za dodatne informacije kontaktirajte Ivanu Kuzmanić na broj telefona 091/5245447.

In Portal

Foto: Daniel Kasap/PIXSELL

 

Povezane vijesti