Udruga slijepih Zagreb: Ljetovanje u kući za odmor i rehabilitaciju slijepih i slabovidnih osoba

U kući iznad Bakarskog zaljeva osiguran je sav komfor, a o udobnosti gostiju brinu se dugogodišnji domar i domaćica

 

Udruga Slijepih Zagreb i 2016., kao i ranijih godina, organizira ljetovanje u kući za odmor i rehabilitaciju za članove, prijatelje i suradnike udruge. Kuća je smještena iznad Bakarskog zaljeva, tri kilometra od Kraljevice, u mjestu Bakarac.

"Sezona ljetovanja u našoj kući za odmor u Bakarcu započinje 6. lipnja", kaže izvršni direktor Udruge mr. sc. Goran Denis Tomašković. "U razdoblju do 1. srpnja 2016. cijena smještaja po osobi je 65 kuna za članove Udruge (uključujući i za članove njihovih obitelji) i 75 kuna za one koji nisu članovi Udruge. U sezoni od 1. srpnja do 31. kolovoza cijena po osobi iznosi 75 kuna za članove Udruge (uključujući i članove njihovih obitelji) i 85 kuna za one koji nisu članovi. U razdoblju od 1. rujna do 15. rujna ista je cijena kao u predsezoni. 
Cijena uključuje noćenje u trokrevetnim ili četverokrevetnim sobama, uporabu kupaonice i kuhinje (svaka soba ima svoju kupaonicu i kuhinjski blok u zajedničkoj blagavaonici). Sve potrebno od posteljine, higijenskih potrepština i kuhinjskog posuđa, krpa i ručnika je na raspolaganju. O vašem boravku u kući brinu se dugogodišnja domaćica i domar."
Svi zainteresirani za odmor u kući u Bakarcu mogu se javiti i predbilježiti za ljetovanje na brojeve telefona Stručne službe Udruge 01/4811-123 ili 4811-124. 

In Portal

 

Povezane vijesti