Natječaj: Udruga Spinalne ozljede Zagreb traži osobnog asistenta

Udruga djeluje po načelima pokreta neovisnog življenja, po kojoj svaka osoba s invaliditetom mora imati pravo na vlastiti izbor i kontrolu svog života

 

Udruga Spinalne ozljede Zagreb sa sjedištem u Novom Zagrebu, Varićakova ulica 20, objavila je natječaj za radno mjesto osobnog/u asistenta/icu osobi s invaliditetom na području Slavonskog Šamca u Brodsko-posavskoj županiji, na određeno vrijeme, radi novootvorenih poslova.

Zaposlenje obuhvaća 20 sati tjedno, bez mogućnosti smještaja, dok je naknada za prijevoz u cijelosti.

Uvjeti na radnom mjestu obuhvaćaju rad na jednom mjestu.

Razina obrazovanja posloprimca može biti srednja škola od tri ili četiri godine, dok radno iskustvo nije važno.

Poželjno je da kandidati imaju završen tečaj za njegovatelja/icu, ali nije uvjet.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje 31. ožujka, a rok za prijavu je do 9. travnja 2017.

Zainteresirani se mogu javiti na email poslodavca: info@soz.hr.

Spinalne ozljede Zagreb osnovane su kao samostalna udruga u sklopu Hrvatske udruge paraplegičara i tetraplegičara 10. studenog 2007. za Zagreb i Zagrebačku županiju. U članstvu Udruge je više od dvjesta osoba sa spinalnom ozljedom. Djeluje se po načelima pokreta neovisnog življenja, po kojoj svaka osoba s invaliditetom mora imati pravo na vlastiti izbor i kontrolu svog života. Postoji suradnja s državnim i lokalnim vlastima, uz osvješćivanje javnosti o ustavnom pravu na kretanje, školovanje, rad; sudjelovanje u kulturnom, znanstvenom, političkom i u svakom drugom obliku javnog djelovanja.

K. Klanjčić

 

Povezane vijesti