Centar UP2DATE i Udruga Zamisli: Okrugli stol o mogućnostima zapošljavanja osoba s invaliditetom

Raspravljat će se o pitanjima poput: "Radi li sustav zaista u svrhu zapošljavanja osoba s invaliditetom ili su i dalje marginalizirana skupina u društvu?"

 

Centar UP2DATE i Udruga Zamisli te stalni poslodavci za osobe s invaliditetom organiziraju Okrugli stol o učinkovitosti sustava i mogućnostima zapošljavanja osoba s invaliditetom, a koji će se održati u ponedjeljak, 10. travnja 2017., u prostorijama Tribina Grada Zagreba, Zagreb, Kaptol 27, s početkom u 11 sati - objavljeno je jučer na internetskim stranicama Informativnog centra za mlade Zagreb.

U raspravi će sudjelovati predstavnici Zavoda za vještačenje, profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom, Odbora za zdravstvo i socijalnu politiku, povjerenstva Vlade Republike Hrvatske za osobe s invaliditetom, zaposlene osobe s invaliditetom, pravobraniteljica za osobe s invaliditetom, predstavnici udruga i drugi.

Raspravljat će se o pitanjima poput: "Radi li sustav zaista u svrhu zapošljavanja osoba s invaliditetom ili su i dalje marginalizirana skupina u društvu?", "Podcjenjujemo li njihovu sposobnost i stručnost?".

Prijave za sudjelovanje otvorene su do petka, 7. travnja, u 12 sati, putem e-maila: info@up2date.hr.

Klaudija Klanjčić

 

Povezane vijesti