Udruga Zamisli: Smatraš li da kao osoba s invaliditetom imaš smanjene mogućnosti za putovanje svijetom?

"Klub za mlade Zagreb je ovaj tjedan tu da ti kroz radionicu 'Norveška' razbije sve brige i nedoumice koje imaš oko toga", poručuju iz Udruge Zamisli

 

Klub za mlade u Udruzi Zamisli poziva na radionicu/predavanje pod nazivom 'Norveška', koje će se održati u njezinim prostorijama u Zagrebu, Avenija Marina Držića 71/A, u petak, 20. listopada u 17 sati.

"Oduvijek si htio/htjela putovati više? Smatraš da kao osoba s invaliditetom imaš smanjene mogućnosti za putovanja svijetom? Totalno pogrešno. Klub za mlade Zagreb je ovaj tjedan tu da ti razbije sve brige i nedoumice koje imaš oko toga", napominju iz Udruge.

Objasnili su i zašto baš Norveška: "E, pa zato jer je naša korisnica Melani Boris bila ovo ljeto na ljetnom kampu za osobe s invaliditetom u dalekoj Norveškoj. Imamo i pouzdanu informaciju da će Lions klub Zagreb (organizacija preko koje je putovala) i iduće ljeto tražiti/pozivati mlade Hrvate na sudjelovanje. Ukoliko si barem malo zainteresiran, dođi. Saznaj sve o kampovima, organizacijama koje ih provode, mogućnostima prijave, financiranja, asistenture i šećer na kraju, nezaboravnih putovanja svijetom. Melani će pričati o svojem putovanju u ljetni kamp u Norveškoj. Nemoj propustiti čuti sve o Norveškoj, aktivnostima u kampu, ekipi koju je tamo upoznala i što je sve novoga naučila. Tko zna, možda si upravo ti sljedeći sudionik kampa?"

Prijave na radionicu traju do četvrtka, 19. listopada, u 14 sati, putem emaila: savjetovaliste@zamisli.hr, radi što bolje organizacijske pripreme.

Klaudija Klanjčić

 

Povezane vijesti