Udruga Zamisli Priprema za državnu maturu za mlade osobe s invaliditetom

Same pripreme nisu tek sudjelovanje na radionicama, već smo razmjenom kontakata i povezivanjem našim polaznicima na raspolaganju za sva pitanja i dileme

 

Školska godina polako odmiče, a uz redovito učenje, vrijeme je za pripremu i ponavljanje gradiva potrebnog za testiranje znanja na Državnoj maturi i razredbenim postupcima za prijavu na fakultete.

Potaknuti pozitivnim iskustvom naših korisnika do sada, samih mladih s invaliditetom, odlučili smo sedmu godinu zaredom realizirati radionice motiviranja mladih s invaliditetom na uključivanje u visoko obrazovanje.

Udruga Zamisli poziva sve osobe s invaliditetom da se uključe u pripremu za polaganje državne mature i upis na željeni fakultet.

Kroz ovu aktivnost možete se informirati, osnažiti i uz pomoć naših volontera na vrijeme i adekvatno pripremiti za polaganje ispita. Postoji mogućnost rada s volonterom na osobnoj razini. Ukoliko su volonter i sudionik/ica priprema iz drugih gradova tada postoji mogućnost rada preko Skypa. Pripreme su besplatne.

Što to znači? Od studenog/prosinca 2017. godine do srpnja 2018. godine sastajati ćemo se jednom mjesečno/ jednom u dva mjeseca na radionicama grupnog savjetovanja. Oni koji iz nekog razloga budu spriječeni osobno doći na radionicu, mogu nam se pridružiti i putem skype-a!

Obrazac za sudjelovanje ispunite najkasnije do petka, 24. studenog do 16 sati, a nalazi se na stranici www.zamisli.hr (obrazac).

O prvom terminu radionica biti ćete naknadno obaviješteni.

Za eventualna pitanja vezana za radionicu, javite nam se mailom na pripreme@zamisli.hr; broj mobitela: 0915947288.

Same pripreme nisu tek sudjelovanje na radionicama, već smo razmjenom kontakata i povezivanjem našim polaznicima na raspolaganju za sva pitanja i dileme.

Svjetlana Marijon, predsjednica udruge Zamisli