UDRUGA ZAMISLI Besplatna radionica pisanja projekata za mlade

Projekt je izrađen s ciljem prenošenja znanja i vještina na mlade ljude kako bi uspjeli kroz prijavu projektnih prijedloga postati korisnici europskog programa Erasmus+ i time korisnici sredstava Europske unije

 

Udruga ZAMISLI uz financijsku podršku Grada Zagreba, kroz projekt "Generacija koja dolazi 4", priprema tri ciklusa četverodnevnih radionica pisanja prijedloga projekata. Radionice će se održati u prosincu.

Prvi ciklus  će se održati od 4. do 7.prosinca 2018. Prijave su otvorene do 2.prosinca.

Drugi ciklus će se održati od 10. do 13. prosinca 2018. Prijave su otvorene do 6. prosinca.

Treći ciklus će se održati od 17. do 20.prosinca 2018. Prijave su otvorene do 13. prosinca.

Broj mjesta na radionici je ograničen, svi koji su primljeni na radionicu bit će obaviješteni dan nakon završetka roka prijave za taj ciklus radionica.    

Besplatna radionica pisanja projekata namijenjena je mladima između 15 i 29 godina. Glavni cilj projekta je osposobljavanje mladih ljudi u korištenju sredstava iz fondova EU. Projekt je izrađen s ciljem prenošenja znanja i vještina na mlade ljude kako bi uspjeli kroz prijavu projektnih prijedloga postati korisnici europskog programa Erasmus+ i time korisnici sredstava Europske unije.  

Kroz projekt želimo postići:

- uspješno provesti tri ciklusa po 4 radionice, kojima će mladi steći vještine za izradu prijedloga projekata na europski program Erasmus+;

- osigurati podršku sudionicima u pisanju projekata i nakon završetka radionica

Poziv je otvoren svim mladima koji imaju ideje, a ne znaju kako ih provesti u praksu. Informacije o početku radionica i prijavnica nalazi se na službenim web stranicama Info centra za mlade Zagreb www.icm-zg.info.

Svjetlana Marijon

 

Povezane vijesti