KARLOVAC Udruga osoba s invaliditetom Karlovačke županije traži vozača

Udruga okuplja osobe s različitim dijagnozama, kao što su dječja i cerebralna paraliza, mišićna distrofija i srodna neuro-mišićna oboljenja, te tjelesnim invaliditetom poput tetraplegije i paraplegije

 

Udruga osoba s invaliditetom Karlovačke županije objavila je natječaj za radno mjesto vozača/ice na području Karlovca, na određeno vrijeme radi novootvorenih poslova.

Zaposlenje je na puno radno vrijeme u prijepodnevnoj i poslijepodnevnoj smjeni, uz rad vikendom i praznikom, bez mogućnosti smještaja, dok je naknada za prijevoz djelomična.   

Kao razina obrazovanja posloprimca traži se srednja škola od četiri godine (SSS), a radno iskustvo nije važno. Potrebno je imati završen vozački ispit B i C kategorije.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a rok za prijavu je do 18. siječnja.

Zainteresirani mogu pismene zamolbe poslati na email adresu poslodavca: udruga@uosikazu.hr.

Udruga osoba s invaliditetom Karlovačke županije sa sjedištem u Karlovcu, Banjavčićeva 20, okuplja osobe s različitim dijagnozama, kao što su dječja i cerebralna paraliza, mišićna distrofija i srodna neuro-mišićna oboljenja, te tjelesnim invaliditetom poput tetraplegije i paraplegije, amputacije i slično, svih starosnih dobi. Nevladina je humanitarna, neprofitna organizacija koja djeluje na osnovi socijalnog i humanitarnog djelovanja grada Karlovca i Karlovačke županije. Vizija Udruge je sustav izjednačenih mogućnosti osoba s invaliditetom, prihvaćena njihova različitost i ispoštovana njihova ljudska prava, dok je misija iste zagovaranje modela za ravnopravno i aktivno sudjelovanje osoba s invaliditetom u sveukupnom razvoju zajednice te razvijanje društvene svijesti o pravima, potrebama i potencijalima osoba s invaliditetom.

Klaudija Klanjčić

 

Povezane vijesti