Nastrijeljen nogometaš NK Požega

U požeškoj bolnici doznaje se da je ranjeni nogometaš smješten u jedinici intenzivnog liječenja. "Radi se o teškim tjelesnim ozljedama i muškarac se liječi u intenzivnoj. Stanje mu je stabilno, a ozljede su vrlo ozbiljne i zahtijevaju liječenje", rekao je Hini liječnik Dario Švajda s jedinice intenzivnog liječenja

U požeškom prigradskom naselju Novom Selu noćas je hicima iz vatrenog oružja teško ranjen 32-godišnji nogometaš NK Požega Dario Darmopil koji je operiran u požeškoj bolnici i u stabilnom je stanju.
Požeška policija osim godina muškarca "s područja Požege" ne navodi druge pojedinosti teškog ranjavanja do kojeg je došlo noćas nešto poslije 2 sata, jer je očevid u tijeku.

Tajnik NK Požega Jurica Bešlić potvrdio je Hini da je ranjen njihov nogometaš i oružar Dario Darmopil, a pojedini mediji navode da ga je ranio otac njegovog prijatelja, kod kojeg su došli nakon slavlja.

U požeškoj bolnici doznaje se da je ranjeni nogometaš smješten u jedinici intenzivnog liječenja. "Radi se o teškim tjelesnim ozljedama i muškarac se liječi u intenzivnoj. Stanje mu je stabilno, a ozljede su vrlo ozbiljne i zahtijevaju liječenje", rekao je Hini liječnik Dario Švajda s jedinice intenzivnog liječenja.

Hina

Foto: PIXSELL