DONJA STUBICA Udruga osoba s invaliditetom traži vozača kombi vozila

Cilj osnivanja udruge bio je pokušati evidentirati osobe s invaliditetom bez razlike na samu vrstu invaliditeta, a što je značilo da svaka osoba s invaliditetom može biti član ove udruge

 

Udruga invalida Donja Stubica raspisala je natječaj za vozača/icu kombi vozila, na određeno vrijeme, radi novootvorenih poslova, uz mogućnost zaposlenja osoba s invaliditetom.

Zaposlenje je na puno radno vrijeme, bez mogućnosti smještaja i naknade za prijevoz.

Kod posloprimca kao razina obrazovanja traži se završena osnovna škola, srednja škola od tri ili četiri godine, dok radno iskustvo nije važno. Potrebno je imati položen vozački ispit B kategorije.

U opis poslova spada:

- upravljanje i održavanje kombi vozila

- pomoć ulaska i izlaska osoba s invaliditetom prilikom prijevoza

- prijevoz članova udruge na edukativna predavanja

- prijevoz članova udruge na druženja sa srodnim udrugama

- prijevoz i dostava tarženih informacija do teško pokretnih članova

- prijevoz potrebnih paketa, hrane i lijekova korisnicima.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a rok za prijavu je do 6. veljače.

Svi zainteresirani mogu pismene zamolbe slati na adresu poslodavca: Našički cvijet – Udruga osoba s invaliditetom Našice, Kralja Tomislava 6, 31500 Našice, a u slučaju osobnog dolaska potrebno je najaviti se na telefon broj 049 286232.

Udruga invalida Donja Stubica osnovana je 4. prosinca 1975. te je okupljala osobe s invaliditetom iz područja kojeg je pokrivala bivša Općina Donja Stubica:  Donja Stubica, Oroslavje, Gornja Stubica, Marija Bistrica, Stubičke Toplice, Kraljev Vrh i Jakovlje. Cilj osnivanja udruge bio je pokušati evidentirati osobe s invaliditetom bez razlike na samu vrstu invaliditeta, a što je značilo da  svaka osoba s invaliditetom može biti član ove udruge. Dvadesetak entuzijasta s invaliditetom započelo je rad i okupljanje članova udruge.

Klaudija Klanjčić

 

Povezane vijesti