REČICA Udruga osoba s invaliditetom Karlovačke županije traži osobnog asistenta

Kao razina obrazovanja posloprimca traži se srednja škola od četiri godine (SSS), viša ili prvostupanjska, a radno iskustvo nije važno. Potrebno je imati završen vozački ispit B kategorije

 

Udruga osoba s invaliditetom Karlovačke županije objavila je natječaj za radno mjesto osobnog/e asistenta/ice osobama s invaliditetom na području Rečice, na određeno vrijeme radi novootvorenih poslova.

Zaposlenje je na 20 sati tjedno, bez mogućnosti smještaja, dok se naknada za prijevoz isplaćuje u cijelosti.

Kao razina obrazovanja posloprimca traži se srednja škola od četiri godine (SSS), viša ili prvostupanjska, a radno iskustvo nije važno. Potrebno je imati završen vozački ispit B kategorije.

Opis poslova obuhvaća osobnu asistenciju osobama s invaliditetom.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a rok za prijavu je do 18. rujna.

Zainteresirani mogu pismene zamolbe poslati na e-mail adresu poslodavca udruga@uosikazu.hr, a kod prijave potrebno je priložiti životopis i zamolbu za zapošljavanje/motivacijsko pismo.

Udruga osoba s invaliditetom Karlovačke županije sa sjedištem u Karlovcu, Banjavčićeva 20, okuplja osobe s različitim dijagnozama, kao što su dječja i cerebralna paraliza, mišićna distrofija i srodna neuro-mišićna oboljenja, te tjelesnim invaliditetom poput tetraplegije i paraplegije, amputacije i slično, svih starosnih dobi. Nevladina je humanitarna, neprofitna organizacija koja djeluje na osnovi socijalnog i humanitarnog djelovanja grada Karlovca i Karlovačke županije. Vizija udruge je sustav izjednačenih mogućnosti osoba s invaliditetom, prihvaćena njihova različitost i ispoštovana njihova ljudska prava, dok je misija iste zagovaranje modela za ravnopravno i aktivno sudjelovanje osoba s invaliditetom u sveukupnom razvoju zajednice te razvijanje društvene svijesti o pravima, potrebama i potencijalima osoba s invaliditetom.

 

Autor: Klaudija Klanjčić

 

Povezane vijesti