METKOVIĆ Socijalna zadruga 'Prijateljica' traži vozača kombija

Udruga osoba s invaliditetom 'Prijatelj' iz Metkovića 2011. godine osnovala je 'Prijateljicu', zadrugu utemeljenu s ciljem obavljanja socijalno-humanitarne djelatnosti od važnosti za Osi populaciju

 

'Prijateljica', socijalna zadruga, raspisala je natječaj za vozača/icu kombija na području Metkovića, koji se nalazi u Dubrovačko-neretvanskoj županiji, na određeno vrijeme, javni poslovi, uz mogućnost zaposlenja osobe s invaliditetom.

Zaposlenje je na puno radno vrijeme, bez mogućnosti smještaja, dok se naknada za prijevoz isplaćuje u cijelosti.

Kod posloprimca kao razina obrazovanja traži se srednja škola od tri godine, dok radno iskustvo nije važno. Potrebno je imati položen vozački ispit B kategorije.

Opis poslova obuhvaća prijevoz osoba s invaliditetom prilagođenim kombi vozilom, kao i posao pratnje kod prijevoza do zdravstvenih centara.

Aktualne su mjere aktivne politike zapošljavanja Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.

Prijaviti se mogu nezaposlene osobe koje ispunjavaju uvjete iz mjere Javnih radova Hrvatskog zavoda za zapošljavanje. Sve informacije o uvjetima i ciljanim skupinama nalaze se na službenoj stranici HZZ-a.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a rok za prijavu je do 22. listopada.

Svi zainteresirani mogu poslati pismene zamolbe na e-mail prijateljica.socijalna.zadruga@gmail.com.

Udruga osoba s invaliditetom 'Prijatelj' iz Metkovića 2011. godine osnovala je 'Prijateljicu', socijalnu zadrugu. Zadruga je osnovana sa ciljem obavljanja socijalno-humanitarne djelatnosti od važnosti za osobe s invaliditetom. Djeluje na području Metkovića i Opuzena, koji broje oko 25000 stanovnika. Socijalna zadruga Prijateljica lider je socijalnog  poduzetništva, prepoznat u široj regiji. Sjedište je na adresi Sportska 3, 20350 Metković.

 

Autorica: Klaudija Klanjčić

 

Povezane vijesti