SLAVONSKI ŠAMAC Udruga Spinalne ozljede Zagreb objavila natječaj za osobnog asistenta

U članstvu Spinalnih ozljeda Zagreb je više od dvjesto osoba sa spinalnom ozljedom, međutim stvarni broj osoba s ovim oblikom invaliditeta daleko je veći

Osobni asistent

 

Spinalne ozljede Zagreb objavile su natječaj za osobnog/icu asistenta/icu u Slavonskom Šamcu, na području Brodsko-posavske županije, na određeno vrijeme, radi novootvorenih poslova.

Zaposlenje obuhvaća 20 sati tjedno, bez mogućnosti smještaja, a naknada za prijevoz isplaćuje se u cijelosti. Predviđena neto plaća je 2.000 kuna plus troškovi prijevoza.

Uvjet za prijavu je završena najmanje srednja škola. Razina obrazovanja posloprimca može biti srednja škola od tri ili četiri godine, dok radno iskustvo nije važno. Ako kandidat/kandidatkinja ima završenu osnovnu školu, mora imati završen tečaj za njegovatelja/icu.

Opis poslova obuhvaća osobnu asistenciju osobi s invaliditetom - tetraplegija.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a rok za prijavu je do 31. prosinca.

Zainteresirani mogu svoje pismene zamolbe poslati na email adresu: info@soz.hr.

Spinalne ozljede Zagreb osnovane su 10. studenog 2007. za Zagreb i Zagrebačku županiju, kao samostalna udruga u sklopu Hrvatske udruge paraplegičara i tetraplegičara. U članstvu Spinalnih ozljeda Zagreb je više od dvjesto osoba sa spinalnom ozljedom, međutim stvarni broj osoba s ovim oblikom invaliditeta daleko je veći.

Klaudija Klanjčić

 

Autorica: Klaudija Klanjčić

 

Povezane vijesti