KARLOVAC Udruga osoba s invaliditetom Karlovačke županije objavila natječaj za vozača

Opis poslova obuhvaća prijevoz osoba s invaliditetom u prilagođenom kombi vozilu, brigu oko sigurnosti istih tijekom vožnje i brigu oko održavanja vozila - čišćenje unutrašnjosti vozila i vanjsko pranje, prijavu vremena za servise i slično

Vozač i kombi s rampomm, ilustracija.

 

Udruga osoba s invaliditetom Karlovačke županije objavila je natječaj za vozača/icu na području Karlovca, na određeno vrijeme, radi novootvorenih poslova.

Zaposlenje je na puno radno vrijeme - dvokratno, bez mogućnosti smještaja i naknade za prijevoz.

Kao razina obrazovanja posloprimca traži se srednja škola od četiri godine (SSS), a radno iskustvo od tri godine. Potrebno je iskustvo u vožnji najmanje tri godine.

Opis poslova obuhvaća prijevoz osoba s invaliditetom u prilagođenom kombi vozilu, brigu oko sigurnosti istih tijekom vožnje i brigu oko održavanja vozila - čišćenje unutrašnjosti vozila i vanjsko pranje, prijavu vremena za servise i slično.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a rok za prijavu je do 5. ožujka.

Zainteresirani mogu pismene zamolbe poslati na email adresu poslodavca: udruga@uosikazu.hr, a kod prijave potrebno je priložiti životopis i motivacijsko pismo.

Udruga osoba s invaliditetom Karlovačke županije sa sjedištem u Karlovcu, Banjavčićeva 20, okuplja osobe s različitim dijagnozama, kao što su dječja i cerebralna paraliza, mišićna distrofija i srodna neuro-mišićna oboljenja, te tjelesnim invaliditetom poput tetraplegije i paraplegije, amputacije i slično, svih starosnih dobi. Nevladina je humanitarna, neprofitna organizacija koja djeluje na osnovi socijalnog i humanitarnog djelovanja grada Karlovca i Karlovačke županije. Vizija udruge je sustav izjednačenih mogućnosti osoba s invaliditetom, prihvaćena njihova različitost i ispoštovana njihova ljudska prava, dok je misija iste zagovaranje modela za ravnopravno i aktivno sudjelovanje osoba s invaliditetom u sveukupnom razvoju zajednice te razvijanje društvene svijesti o pravima, potrebama i potencijalima osoba s invaliditetom.

Klaudija Klanjčić

 

Povezane vijesti