SALINOVEC Udruga Spinalne ozljede Zagreb traži osobnog asistenta

Opis poslova obuhvaća osobnu asistenciju za osobe s najtežom vrstom i stupnjem invaliditeta - pospremanje stana, kuhanje, odlazak u nabavku i slično

Žena u kolicima i asistent, ilustracija.

 

Udruga Spinalne ozljede Zagreb objavila je natječaj za osobnog/icu asistenta/icu u Salinovcu, koji se nalazi u Varaždinskoj županiji, na određeno vrijeme, radi novootvorenih poslova.

Zaposlenje obuhvaća 20 sati tjedno, bez mogućnosti smještaja, a naknada za prijevoz isplaćuje se u cijelosti.

Razina obrazovanja posloprimca može biti završena osnovna škola, srednja škola od tri ili četiri godine, dok radno iskustvo nije važno. Mogu se javiti kandidati/kandidatkinje sa završenom srednjom školom bilo kojeg zvanja ili sa završenom osnovnom školom i položenim osposobljavanjem za njegovatelja/njegovateljicu.

Opis poslova obuhvaća osobnu asistenciju za osobe s najtežom vrstom i stupnjem invaliditeta - pospremanje stana, kuhanje, odlazak u nabavku i slično.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a rok za prijavu je do 19. ožujka.

Zainteresirani mogu svoje pismene zamolbe poslati na email adresu info@soz.hr.

Udruga Spinalne ozljede Zagreb osnovana je 10. studenog 2007. za Zagreb i Zagrebačku županiju, kao samostalna udruga u sklopu Hrvatske udruge paraplegičara i tetraplegičara. U članstvu Spinalnih ozljeda Zagreb je više od dvjesto osoba sa spinalnom ozljedom, međutim stvarni broj osoba s ovom vrstom invaliditeta daleko je veći.

Klaudija Klanjčić