KARLOVAC Udruga osoba s invaliditetom Karlovačke županije traži asistenta za terapijsko-kreativne aktivnosti

Opis poslova obuhvaća asistenciju osobama u provedbi kreativnih radionica, asistenciju u provedbi terapijskog kuhanja i vrtlarstva, prijenos znanja u izradi unikatnih materijala i tehnika

Kreativna radionica, ilustracija.

 

Udruga osoba s invaliditetom Karlovačke županije objavila je natječaj za asistenta/icu terapijsko-kreativnih aktivnosti na području Karlovca, na određeno vrijeme, javni radovi.

Zaposlenje je na puno radno vrijeme - u dvije smjene, bez mogućnosti smještaja i naknade za prijevoz.

Kao razina obrazovanja posloprimca traži se srednja škola od četiri godine, uz radno iskustvo od godinu dana.

Opis poslova obuhvaća asistenciju osobama u provedbi kreativnih radionica, asistenciju u provedbi terapijskog kuhanja i vrtlarstva, prijenos znanja u izradi unikatnih materijala i tehnika.

Zapošljavanje je kroz mjeru Javni rad.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a rok za prijavu je do 26. travnja.

Zainteresirani mogu pismene zamolbe poslati na email adresu poslodavca: udruga@uosikazu.hr.

Udruga osoba s invaliditetom Karlovačke županije sa sjedištem u Karlovcu, Banjavčićeva 20, okuplja osobe s različitim dijagnozama, kao što su dječja i cerebralna paraliza, mišićna distrofija i srodna neuro-mišićna oboljenja, te tjelesnim invaliditetom poput tetraplegije i paraplegije, amputacije i slično, svih starosnih dobi. Nevladina je humanitarna, neprofitna organizacija koja djeluje na osnovi socijalnog i humanitarnog djelovanja grada Karlovca i Karlovačke županije. Vizija udruge je sustav izjednačenih mogućnosti osoba s invaliditetom, prihvaćena njihova različitost i ispoštovana njihova ljudska prava, dok je misija iste zagovaranje modela za ravnopravno i aktivno sudjelovanje osoba s invaliditetom u sveukupnom razvoju zajednice te razvijanje društvene svijesti o pravima, potrebama i potencijalima osoba s invaliditetom.

 

Klaudija Klanjčić

 

Povezane vijesti