OMIŠ Udruga osoba s invaliditetom Agape traži 40 radnica

Udruga osoba s invaliditetom Agape osnovana je sa svrhom promicanja zajedničkih humanitarnih, zdravstvenih, odgojnih, obrazovnih, kulturnih, socijalnih, informacijskih, športskih, rekreacijskih i drugih interesa svojih članova bez namjere stjecanja dobiti

Osobni asistent

 

Udruga osoba s invaliditetom Agape - Omiš objavila je Javni poziv za prijavu kandidatkinja za prijem u radni odnos na određeno vrijeme u okviru projekta sa svrhom pružanja usluge pomoći u kući starijim osobama i/ili nemoćnim osobama na području Grada Omiša, Općine Dugi Rat i Općine Šestanovac, koji se nalaze u Splitsko-dalmatinskoj županiji, na određeno vrijeme - dvanaest mjeseci, radi novootvorenih poslova.

Zaposlenje je na puno radno vrijeme u prijepodnevnoj smjeni, bez mogućnosti smještaja, a naknada za prijevoz je djelomična.

Uvjeti na radnom mjestu podrazumijevaju terenski posao.

Vrijeme početka i trajanja rada predviđeno je od 1. srpnja 2021. do 30. lipnja 2022. godine.

Razina obrazovanja posloprimca može biti osnovna škola niži razredi, završena osnovna škola, srednja škola od tri ili četiri godine, a radno iskustvo nije važno.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.

Prijave se donose osobno na adresu: Udruga osoba s invaliditetom 'Agape', Obala gusara 4, 21310 Omiš, zaključno s danom 10. lipnja.

Udruga osoba s invaliditetom Agape osnovana je 17. siječnja 2003., od strane 18 građana, sa svrhom promicanja zajedničkih humanitarnih, zdravstvenih, odgojnih, obrazovnih, kulturnih, socijalnih, informacijskih, športskih, rekreacijskih i drugih interesa svojih članova bez namjere stjecanja dobiti, a upisana je u Registar udruga s danom 28. veljače iste godine.

Djeluje na području grada Omiša te općina Šestanovac, Zadvarje, Dugi Rat i Podstrana.

Udruga je socijalno-humanitarna i neprofitna, a uključuje dobrovoljno udružene osobe oboljele od distrofije, osobe s posljedicom cerebralne i dječje paralize, paraplegijom, amputacijom ekstremiteta i oštećenjem tjelesnih organa i njihovih funkcija te njihove roditelje ili skrbnike, kao i druge fizičke i pravne osobe voljne da organizirano potiču mjere i akcije na rehabilitaciji, socijalizaciji, skrbi i poboljšanju socijalnog i životnog statusa osoba s invaliditetom.

 

Klaudija Klanjčić