OMIŠ Udruga osoba s invaliditetom 'Agape' zapošljava osobnog asistenta

U opis poslova spada pružanje potpore osobama s invaliditetom u provođenju svakodnevnih aktivnosti, kao što su odijevanje korisnika, hranjenje korisnika, zatim pomoć u osobnoj higijeni, kućanski poslovi, pomoć u mobilitetu i kretanju

Korisnik i asistentica, ilustracija.

 

Udruga osoba s invaliditetom 'Agape' objavila je natječaj za zaposlenje osobnog/e asistenta/ice u Omišu, koji se nalazi u Splitsko-dalmatinskoj županiji, na određeno vrijeme, radi novootvorenih poslova.

Zapošljavanje je na puno radno vrijeme, u prijepodnevnoj smjeni, bez mogućnosti smještaja, a naknada za prijevoz je djelomična.

Razina obrazovanja posloprimca može biti srednja škola od četiri godine, a radno iskustvo nije važno.

U opis poslova spada pružanje potpore osobama s invaliditetom u provođenju svakodnevnih aktivnosti, kao što su odijevanje korisnika, hranjenje korisnika, zatim pomoć u osobnoj higijeni, kućanski poslovi, pomoć u mobilitetu i kretanju.

Uz prijavu kandidati su dužni priložiti: životopis, kopiju osobne iskaznice, potvrdu o završenoj srednjoj stručnoj spremi (SSS) ili potvrdu o završenoj osnovni školi i o završenom tečaju za njegovatelja, liječničku potvrdu o općoj psihofizičkoj i zdravstvenoj sposobnosti koju izdaje liječnik opće prakse, uvjerenje o nekažnjavanju.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a rok za prijavu je do 20. srpnja.

Zainteresirani mogu poslati pismene zamolbe na adresu poslodavca: Udruga osoba s invaliditetom 'Agape', Obala gusara 4, 21310 Omiš, gdje mogu i osobno doći.

Udruga osoba s invaliditetom Agape je socijalno-humanitarna i neprofitna, osnovana 17. siječnja 2003. od strane 18 građana, sa svrhom promicanja zajedničkih humanitarnih, zdravstvenih, odgojnih brazovnih, kulturnih, socijalnih, informacijskih, športskih, rekreacijskih i drugih interesa svojih članova bez namjere stjecanja dobiti. Udrugu čine slobodno i dobrovoljno udružene osobe oboljele od distrofije, osobe s posljedicom cerebralne i dječje paralize, paraplegijom, amputacijom ekstremiteta i oštećenjem tjelesnih organa i njihovih funkcija i njihovi roditelji ili skrbnici, te druge fizičke i pravne osobe voljne da organizirano potiču mjere i akcije na rehabilitaciji, socijalizaciji, skrbi i poboljšanju socijalnog i životnog statusa osoba s invaliditetom. Udruga djeluje na području Grada Omiša te Općina Šestanovac, Zadvarje, Dugi Rat i Podstrana.

 

Klaudija Klanjčić

 

Povezane vijesti