ZAGREB Udruga Spinalne ozljede zapošljava osobnog asistenta

Opis poslova obuhvaća pomoć osobi s najtežom vrstom i stupnjem invaliditeta, i to oko osobne higijene i jutarnje rutine korisnika, odlazak u nabavku namirnica i obavljanje drugih obaveza po gradu

Osobni asistent

 

Spinalne ozljede Zagreb objavile su natječaj za osobnog/icu asistenta/icu na području Zagreba, na određeno vrijeme, radi povećanog opsega posla.

Zaposlenje obuhvaća 20 sati tjedno, u prijepodnevnoj smjeni, bez mogućnosti smještaja, a naknada za prijevoz isplaćuje se u cijelosti.

Razina obrazovanja posloprimca može biti srednja škola od tri ili četiri godine, viša ili prvostupanjska, dok radno iskustvo nije važno.

Opis poslova obuhvaća pomoć osobi s najtežom vrstom i stupnjem invaliditeta, i to oko osobne higijene i jutarnje rutine korisnika, odlazak u nabavku namirnica i obavljanje drugih obaveza po gradu.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a rok za prijavu je do 5. prosinca.

Zainteresirani mogu svoje pismene zamolbe poslati na email adresu: info@soz.hr.

Spinalne ozljede Zagreb osnovane su 10. studenog 2007. za Zagreb i Zagrebačku županiju, kao samostalna udruga u sklopu Hrvatske udruge paraplegičara i tetraplegičara. U članstvu Spinalnih ozljeda Zagreb je više od dvjesto osoba sa spinalnom ozljedom, međutim stvarni broj daleko je veći.

 

Klaudija Klanjčić