SAVEZ SUMSI Pozivaju se osobe s invaliditetom na radionice (samo)zapošljavanja

Radionice se organiziraju u sklopu druge godine provedbe trogodišnjeg programa 'Zajedno kroz izazove' kojem je cilj doprinijeti poboljšanju slike o integraciji i inkluziji osoba s invaliditetom na tržište rada

SUMSI, ilustracija

 

Hrvatski savez udruga za mlade i studente s invaliditetom SUMSI poziva sve zainteresirane osobe s invaliditetom na radionice 'O mogućnostima (samo)zapošljavanja osoba s invaliditetom'. Tijekom informativne radionice ćete moći saznati više o izazovima, zakonima, pravilima te mogućnostima vezano uz zapošljavanje osoba s invaliditetom.

Radionice se organiziraju u sklopu druge godine provedbe trogodišnjeg programa 'Zajedno kroz izazove' kojem je cilj doprinijeti poboljšanju slike o integraciji i inkluziji osoba s invaliditetom na tržište rada.

Pozivaju vas da se odazovete pozivu kako bi se informirali o mogućnostima zapošljavanja te aktivno uključili u dijalog s poslodavcima.

Program financijski podržava Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike, partneri su CZSS i FPZG, a suradnici Poslovni dnevnik, ZOSI, HZZ, Hrvatska udruga poslodavaca - HUP i Hrvatska gospodarska komora.

Ukoliko biste željeli sudjelovati na radionicama ispunite prijavu, nakon koje će vas povratno kontaktirati s mogućim terminima.

Jednako tako organizirati će radionice za poslodavce pod nazivom 'O mogućnostima zapošljavanja osoba s invaliditetom' kako bi saznali koje se sve povlastice mogu ostvariti pri zapošljavanju osoba s invaliditetom. Tijekom informativne radionice koja će se održati preko platforme Zoom u trajanju od 45 minuta će moći saznati više o izazovima, zakonima, pravilima te koristima pri zapošljavanju osoba s invaliditetom.

Radionica se organizira u sklopu druge godine provedbe trogodišnjeg programa 'Zajedno kroz izazove' kojem je cilj doprinijeti poboljšanju slike osoba s invaliditetom na tržište rada.

Odazovite se pozivu za prvi ciklus individualnih radionica kako bi poslušali i saznali koje sve povlastice poslodavci mogu ostvariti ako zaposle osobe s invaliditetom, a kako bi one na svojim radnim mjestima mogle biti ravnopravne. Termin radionice će biti dogovoren sukladno vašim mogućnostima.

Program financijski podržava Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike, partneri su CZSS i FPZG, a suradnici Poslovni dnevnik, ZOSI, HZZ, Hrvatska udruga poslodavaca - HUP i Hrvatska gospodarska komora.

 

Anita Blažinović

 

Povezane vijesti