Udruga osoba s invaliditetom Karlovačke županije traži osobne asistente

Postoji mogućnost zapošljavanja umirovljenika. Opis poslova obuhvaća pomoć osobama s invaliditetom u svakodnevnim poslovima

Korisnik i asistentica, ilustracija.

 

Udruga osoba s invaliditetom Karlovačke županije objavila je dva natječaja - za radna mjesta osobnog/e asistenta/ice osobama s invaliditetom na području Brajakovog Brda i Karlovca, na određeno vrijeme, radi novootvorenih poslova.

Kod natječaja za Brajakovo Brdo zaposlenje je na 20 sati tjedno u prijepodnevnoj smjeni, bez mogućnosti smještaja, dok se naknada za prijevoz isplaćuje u cijelosti. Postoji mogućnost zapošljavanja umirovljenika. Opis poslova obuhvaća pomoć osobama s invaliditetom u svakodnevnim poslovima.

Kod natječaja za Karlovac zaposlenje je na 20 sati tjedno u poslijepodnevnoj smjeni, bez mogućnosti smještaja, dok se naknada za prijevoz isplaćuje u cijelosti. Opis poslova obuhvaća podršku osobi s invaliditetom u svakodnevnim aktivnostima.

Kao razina obrazovanja posloprimca traži se srednja škola od četiri godine, a radno iskustvo nije važno.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a rok za prijavu je do 31. ožujka.

Zainteresirani mogu pismene zamolbe poslati na email adresu poslodavca: udruga@uosikazu.hr, a kod prijave potrebno je priložiti životopis i zamolbu za zapošljavanje.

Udruga osoba s invaliditetom Karlovačke županije sa sjedištem u Karlovcu, Banjavčićeva 20, okuplja osobe s različitim dijagnozama, kao što su dječja i cerebralna paraliza, mišićna distrofija i srodna neuro-mišićna oboljenja, te tjelesnim invaliditetom poput tetraplegije i paraplegije, amputacije i slično, svih starosnih dobi. Nevladina je humanitarna, neprofitna organizacija koja djeluje na osnovi socijalnog i humanitarnog djelovanja grada Karlovca i Karlovačke županije. Vizija udruge je sustav izjednačenih mogućnosti osoba s invaliditetom, prihvaćena njihova različitost i ispoštovana njihova ljudska prava, dok je misija zagovaranje modela za ravnopravno i aktivno sudjelovanje osoba s invaliditetom u sveukupnom razvoju zajednice te razvijanje društvene svijesti o pravima, potrebama i potencijalima osoba s invaliditetom.

 

Klaudija Klanjčić

 

Povezane vijesti