NOVALJA Udruga Spinalne ozljede Zagreb traži osobnog asistenta

Opis poslova obuhvaća osobnu asistenciju osobi s najtežom vrstom i stupnjem invaliditeta - kućanski poslovi, odlazak u nabavku, pratnja za odlazak u grad i slično

Korisnik i asistent, ilustracija.

 

Udruga Spinalne ozljede Zagreb objavila je natječaj za osobnog/icu asistenta/icu u Gajcu, naselju u sastavu Grada Novalje na otoku Pagu, koji se nalazi na području Ličko-senjske županije, na određeno vrijeme, radi povećanog opsega posla.

Zaposlenje obuhvaća 20 sati tjedno, u prijepodnevnoj smjeni, bez mogućnosti smještaja, a naknada za prijevoz isplaćuje se u cijelosti.

Razina obrazovanja posloprimca može biti završena osnovna škola, srednja škola od tri ili četiri godine, viša ili prvostupanjska, fakultet, akademija, magisterij, doktorat, dok radno iskustvo nije važno.

Opis poslova obuhvaća osobnu asistenciju osobi s najtežom vrstom i stupnjem invaliditeta - kućanski poslovi, odlazak u nabavku, pratnja za odlazak u grad i slično.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a rok za prijavu je do 27. lipnja.

Zainteresirani mogu svoje pismene zamolbe poslati na email adresu: info@soz.hr.

Spinalne ozljede Zagreb osnovane su 10. studenog 2007. za Zagreb i Zagrebačku županiju, kao samostalna udruga u sklopu Hrvatske udruge paraplegičara i tetraplegičara. U članstvu Spinalnih ozljeda Zagreb je više od dvjesto osoba sa spinalnom ozljedom.

 

Klaudija Klanjčić