ŽAKANJE Udruga osoba s invaliditetom Karlovačke županije zapošljava osobnog asistenta

Kao razina obrazovanja posloprimca traži se srednja škola od četiri godine, a radno iskustvo nije važno. Opis poslova obuhvaća pomoć osobi s invaliditetom u svakodnevnim aktivnostima

Korisnica i asistent, ilustracija.

 

Udruga osoba s invaliditetom Karlovačke županije objavila je natječaj za radno mjesto osobnog/e asistenta/ice osobi s invaliditetom na području Žakanja, na određeno vrijeme, radi novootvorenih poslova.

Zaposlenje je na 20 sati tjedno, u prijepodnevnoj smjeni, nema smještaja, a naknada za prijevoz se isplaćuje u cijelosti.

Kao razina obrazovanja posloprimca traži se srednja škola od četiri godine, a radno iskustvo nije važno.

Opis poslova obuhvaća pomoć osobi s invaliditetom u svakodnevnim aktivnostima.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a rok za prijavu je do 30. lipnja.

Zainteresirani mogu pisane zamolbe poslati na adresu poslodavca: Udruga osoba s invaliditetom Karlovačke županije, Banjavčićeva 20, 47000 Karlovac, ili na email adresu: udruga@uosikazu.hr.

Udruga osoba s invaliditetom Karlovačke županije sa sjedištem u Karlovcu, Banjavčićeva 20, okuplja osobe s različitim dijagnozama, kao što su dječja i cerebralna paraliza, mišićna distrofija i srodna neuro-mišićna oboljenja te tjelesnim invaliditetom poput tetraplegije i paraplegije, amputacije i slično, svih starosnih dobi. Nevladina je humanitarna, neprofitna organizacija koja djeluje na osnovi socijalnog i humanitarnog djelovanja grada Karlovca i Karlovačke županije. Vizija udruge je sustav izjednačenih mogućnosti osoba s invaliditetom, prihvaćena njihova različitost i ispoštovana njihova ljudska prava, dok je misija iste zagovaranje modela za ravnopravno i aktivno sudjelovanje osoba s invaliditetom u sveukupnom razvoju zajednice te razvijanje društvene svijesti o pravima, potrebama i potencijalima osoba s invaliditetom.

 

Klaudija Klanjčić

 

Povezane vijesti