VIDOVCI Društvo multiple skleroze Požege zapošljava osobnog asistenta

Uvjeti za prijavu su da razina obrazovanja posloprimca treba biti završena osnovna škola ili srednja škola od četiri godine. Radno iskustvo je poželjno, no nije uvjet za prijavu na natječaj. Potrebno je imati vozačku dozvolu B kategorije, kao i senzibilizaciju za rad s osobama s invaliditetom

Korisnica i asistentica, ilustracija.

 

Društvo multiple skleroze Požege objavilo je natječaj za osobnog/u asistenta/icu za pružanje pomoći osobi s invaliditetom na području Vidovaca, koje se nalazi u Požeško-slavonskoj županiji, na određeno, radi zamjene.

Zaposlenje obuhvaća radno vrijeme od šest sati tjedno, rad u prijepodnevnoj smjeni, vikendom i praznikom, bez mogućnosti smještaja, dok se naknada za prijevoz isplaćuje u cijelosti.

Uvjeti za prijavu su da razina obrazovanja posloprimca treba biti završena osnovna škola ili srednja škola od četiri godine. Radno iskustvo je poželjno, no nije uvjet za prijavu na natječaj. Potrebno je imati vozačku dozvolu B kategorije, kao i senzibilizaciju za rad s osobama s invaliditetom.

Opis poslova obuhvaća pružanje usluge osobne asistencije osobi s invaliditetom u poslovima koje ne može obavljati samostalno.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a rok za prijavu je 30. lipnja.

Zainteresirani mogu poslati pisane zamolbe ili osobno doći na adresu poslodavca: Društvo multiple skleroze Požege, Matije Gupca 6, Požega, uz prethodnu najavu na telefon broj: 034/8951-832 ili na mobitel broj: 099/2726-250, odnosno poslati na email: dms_pozega@sdmsh.hr.

 

Klaudija Klanjčić

 

Povezane vijesti