REPOVEC Društvo multiple skleroze Krapinsko-zagorske županije traži osobnog asistenta

U opis posla, uz ostalo spadaju, pružanje usluge osobne asistencije muškoj osobi s invaliditetom u poslovima koje ne može obavljati samostalno, podrška u transferu te olakšavanje komunikacije

Repovec, multipla skleroza

 

Društvo multiple skleroze Krapinsko-zagorske županije objavilo je natječaj za osobnog/u asistenta/icu na području Repovca, na određeno, radi zamjene, uz mogućnost zapošljavanja umirovljenika.

Zaposlenje obuhvaća 20 sati tjedno, bez mogućnosti smještaja, dok je naknada za prijevoz u cijelosti.

Razina obrazovanja posloprimca treba biti završena osnovna škola, srednja škola od tri ili četiri godine,  viša ili prvostupanjska, fakultet, akademija, magisterij ili doktorat, a radno iskustvo nije važno. Potrebno je imati vozački ispit B kategorije.

U opis posla spadaju: pružanje usluge osobne asistencije muškoj osobi s invaliditetom u poslovima koje ne može obavljati samostalno - podrška u transferu, olakšavanje komunikacije, pružanje pomoći kod osobne higijene, pružanje podrške u kućanskim poslovima, kuhanju obroka i pospremanju, zatim pružanje pratnje i podrške u socijalnim aktivnostima (odlascima u kupovinu, aktivnostima Udruge), kao i pružanje podrške u aktivnostima svakodnevnog života ovisno o potrebi korisnika.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a rok za prijavu je 16. kolovoza.

Zainteresirani mogu poslati pisane zamolbe na adresu: Društvo multiple skleroze Krapinsko-zagorske županije, Trg Dragutina Domjanića 6, 49210 Zabok, ili na email: svjetlana@dmskzz.hr. U slučaju osobnog dolaska, najava je na telefon: 049/221973 ili mobitel: 098/1792590.

Društvo multiple skleroze Krapinsko-zagorske županije (DMSKZŽ) je dobrotvorna, humanitarna udruga, osnovana radi unapređenja liječenja, istraživanja, rehabilitacije i zaštite osoba oboljelih od multiple skleroze i srodnih bolesti,  koja okuplja svoje članove na čitavom području Krapinsko-zagorske županije. DMSKZŽ je jedina udruga u KZŽ koja okuplja osobe oboljele od multiple skleroze, čime omogućava njihovu informiranost o pravima, o vrstama usluga u zajednici, o vrstama pomagala, povlasticama na koje imaju pravo te pružaju za njih mnoge socijalne usluge. Od općina i gradova s područja KZŽ njihov rad podupiru Grad Zabok, Grad Donja Stubica, Grad Krapina, Općina Bedekovčina, Općina Mače, Općina Stubičke Toplice, a ostali općine i gradovi ne financiraju njihov rad jer nemaju sjedište na njihovim područjima, iako i dalje brinu za stanovnike njihovih općina, odnosno gradova.

Klaudija Klanjčić

 

Povezane vijesti