Udruga Zamisli zapošljava osobnog asistenta u Zagrebu

Zaposlenje je na 20 sati tjedno, bez mogućnosti smještaja, dok se naknada za prijevoz isplaćuje u cijelosti. Razina obrazovanja posloprimca treba biti srednja škola od tri ili četiri godine, a radno iskustvo nije važno

Korisnik i asistent, ilustracija.

 

Udruga za promicanje kvalitetnog obrazovanja mladih s invaliditetom 'Zamisli' objavila je natječaj za osobnog/u asistenta/icu na području Zagreba, na određeno vrijeme, radi novootvorenih poslova.

Zaposlenje je na 20 sati tjedno, bez mogućnosti smještaja, dok se naknada za prijevoz isplaćuje u cijelosti.

Razina obrazovanja posloprimca treba biti srednja škola od tri ili četiri godine, a radno iskustvo nije važno.

Opis poslova obuhvaća sljedeće poslove: pomoć pri sitnim kućanskim poslovima (pospremanje stola, papira, knjiga, časopisa, dodavanje pomagala pri listanju knjige, pisanju, održavanju prostorije i slično), obavljanje kupovine; pomoć pri fizičkim potrebama (transfer krevet - kolica), odijevanje i svlačenje; pomoć pri obavljanju fizioloških potreba; pomoć pri hranjenju i piću; pripremanje obroka i slično.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a rok za prijavu je do 14. kolovoza.

Zainteresirani se mogu javiti pismenom zamolbom na email adresu poslodavca: osobni.asistent@zamisli.hr.

Udruga za promicanje kvalitetnog obrazovanja mladih s invaliditetom 'Zamisli' osnovana je 2005. godine. Sjedište joj je u Zagrebu, Avenija Marina Držića 71A, a svojim aktivnostima djeluje na području cijele Hrvatske. Članica je Zajednice ICM u Hrvatskoj, kroz koju je članica European Youth and Counselling Agency - ERYICA te Hrvatskog saveza udruga mladih i studenata s invaliditetom SUMSI, koji je članica krovne organizacije osoba s invaliditetom SOIH, kroz koji sudjeluje u radu Europskog foruma osoba s invaliditetom.

 

 

Klaudija Klanjčić

 

 

Povezane vijesti