GRAD NAŠICE Zapošljava se trideset radnica

Zaposlenje je na puno radno vrijeme, u prijepodnevnoj smjeni, bez mogućnosti smještaja, dok se naknada za prijevoz isplaćuje u cijelosti. Radno iskustvo nije važno

Korisnik i asistentica, ilustracija.

 

Grad Našice iz Osječko-baranjske županije objavio je Javni natječaj za prijam 30 radnica za pomoć i potporu starijim osobama i/ili osobama u nepovoljnom položaju i/ili osobama s invaliditetom, za potrebe provedbe aktivnosti u sklopu Projekta 'Zaželi, uključi se, ostvari se - važna si!' - Faza III, na određeno vrijeme od šest mjeseci uz obvezni probni rad u trajanju od dva mjeseca, radi novootvorenih poslova, uz mogućnost zaposlenja osoba s invaliditetom.

Zaposlenje je na puno radno vrijeme, u prijepodnevnoj smjeni, bez mogućnosti smještaja, dok se naknada za prijevoz isplaćuje u cijelosti.

Razina obrazovanja posloprimca treba biti osnovna škola niži razredi, završena osnovna škola, srednja škola od tri ili četiri godine, a radno iskustvo nije važno.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, kao i na internetskoj stranici Grada Našica, gdje se nalaze svi podaci o natječaju, a rok za prijavu je do 19. kolovoza.

Osobe koje se prijavljuju na Javni natječaj dužne su dostaviti svoju prijavu na adresu: Grad Našice, Trg dr. Franje Tuđmana 7, 31500 Našice, putem pošte ili osobno, u roku od osam dana, od dana objave natječaja na oglasnim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, u zatvorenoj koverti, s naznakom: 'Za natječaj - ZAŽELI, UKLJUČI SE, OSTVARI SE - VAŽNA SI - FAZA III - Grad Našice'.

 

Klaudija Klanjčić

 

Povezane vijesti